Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelecek hafta gerçekleştireceği Asya turu Malezya siyasetini birbirine kattı...
1013 Şubat tarihleri arasında Malezya, Endonezya ve Pakistan'a resmi ziyarette bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili bazı konuların belirsiz olduğunu söyleyen Malezyalı siyasetçiler açıklama yaptı.
Ülkedeki muhalefet partisi Perikatan Nasional'ın dış ilişkilerden sorumlu sözcüsü Wan Ahmad Faysal Wan Ahmad Kamal, hükümetin Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili daha şeffaf davranması gerektiğini söyledi. Kamal, Erdoğan'ın ziyaretinin amacını sorguladı.
Hükümet, Erdoğan'ın Başbakan Enver İbrahim ile diğer konuların yanı sıra Gazze'nin toparlanması ve yeniden inşası konusunda görüşmelerde bulunmasının beklendiğini açıkladı.

Kamal, şeffaflığın olmaması halinde Malezya'nın potansiyelinin en üst düzeye çıkmayacağını söylerken Machang milletvekili, "Ulusal çıkarlarımıza hizmet etmeyebilecek şeyler var" dedi.
Malezya medyası, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllardır yakın bir ilişki kurduklarına dikkat çekerken, 2008'de hakkında bazı iddialar ortaya atılınca İbrahim'in Kuala Lumpur'daki Türkiye Büyükelçiliği'ne sığındığını hatırlattı.
Sözcü
AKP’li Bağlar Belediyesi’ne ‘rüşvet’ operasyonu! Belediye Başkanı Beyoğlu’na yurt dışı yasağı32 izlenme
Özgür Çelik Ekrem İmamoğlu'nun doğum gününü bu videoyla kutladı23 izlenme
Akşener, Erdoğan'a öyle bir cevap verdi ki!61 izlenme
AKP'li Şamil Tayyar, art arda istifaları değerlendirdi: "Bu sayı daha da artacak"15 izlenme
Kılıçdaroğlu Türkiye’nin beklediği belgeleri açıkladı595 izlenme
Otobüs bilet fiyatları, uçak bilet fiyatlarını solladı!44 izlenme
Yandaş Yeni Şafak hem Ali Yerlikaya'yı hem danışmanını hedef aldı: "Emoji Bakan"21 izlenme
Bakan Koca, tıp çalışanları için ikinci "Beyaz Reform" döneminin başladığını duyurdu35 izlenme
#MansurYavaş, AKP dönemindeki 3 katrilyonluk yolsuzlukları tek tek açıkladı ve 40 dosyayı savcılığa verdiklerini duyurdu!
Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım: "Yunan işgali gölgesinde NATO zirvesi yapılacak!"
Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan 5 TL'lik madeni hatıra parasında AKP propagandası
CHP'li Çankaya Belediyesi’nden hergün 3 bin ilkokul öğrencisine ücretsiz öğle yemeği!