Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konuğu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün oldu.
Üstün, Gazeteciler Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül’ün sorularını yanıtladı. Üstün, AKP milletvekillerinin de gidişattan rahatsız olduğunu söyledi.
"BU HİKAYE BİTTİ"
Üstün’ün konuşmasının ilgili bölümü şöyle;
“Birçok tanıdığınız milletvekili arkadaşımız var. Birebir konuştuğumuz zaman bizden hiç farklı düşünmüyorlar. Aynı şeyleri düşünüyorlar. Benim tanıdığım, sohbet ettiklerimizin yüzde 99’udur. Bunlar, ‘Bitti bu hikaye. Maalesef Doğu Perinçek’in eline düştü. Rota onun, bunun eline geçti. Keşke böyle olmasaydı’ diyorlar. Artık daha toparlama şansının olmadığını, o işlerin bittiğini söylüyorlar. Bunu vekiller de söylüyor, eski vekil arkadaşlarımız da, teşkilattaki arkadaşlarımız da söylüyor. İnsanların görüşü ile gayriresmi görüşleri oluştu. Twitter’da paylaşırken, her şey yolunda diyor, birebir konuşurken bu işin geri dönüş şansının olmadığı söyleniyor.”
https://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganikizdiracaksozlerakplivekillerbuh103217.html
İBB dava borsacısı avukat ev hapsi kararı ile serbest bırakıldı7 izlenme
AKP'li Zeybekçi'nin emeklilerle ilgili sözleri tepki topladı37 izlenme
Silivri'de İmamoğlu tecridi mi başlayacak? Akın Gürlek'in ilk hamlesi konuşuluyor16 izlenme
Çok gizli… Suudilerin hain ‘Türkiye’ planı basına sızdı!97 izlenme
2020 yılı için yandaş müteahhitlere 18.8 milyar lira garanti ödemesi!127 izlenme
AKP’li belediyeden büyük skandal!72 izlenme
Zam rekortmeni ayçiçek yağına yeni zam yolda!46 izlenme
Çanakkale'deki yangının neden çıktığı belli oldu: Yangının salça yapımı sırasında yakılan ateşten meydana geldiği iddia edildi60 izlenme
Kremlin Sözcüsü Peskov da fark etti: İstanbul Arapça konuşmaya başlamış!
AKP'liler koptu gidiyor ! AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı, eski AKP Muğla vekili Nihat Öztürk kumarhanede görüntülendi !
Rüşvet iddialarıyla gündeme gelmişti: 213 kişinin şikâyet ettiği AKP'li Taşkesenlioğlu'nun dosyası kapatıldı!
Türkiye'nin konuştuğu skandalda son nokta! Torbacıyı narkotik başkomiseri yapmışlar!