Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP İl Başkanlığı önündeki açıklamaları nedeniyle 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz salı günü TBMM CHP Grup toplantısında ve dün CHP İstanbul İl Başkanlığı binası önünde yapmış olduğu konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak 'kişilik haklarını ihlal edici mahiyette gerçek dışı itham ve isnatlarda' bulunduğu gerekçesiyle her bir konuşması için 250 bin TL olmak üzere toplam 500 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığı belirtildi.
Yeniçağ
Hatay'daki Suriyeli doğum tartışması sürüyor: CHP'li vekilden çarpıcı hamle!52 izlenme
KYK faizleri öğrencileri ayağa kaldırmıştı, AKP'den geri adım mı geliyor? Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK borçları açıklaması36 izlenme
Atatürk’e hakaret eden AKP’liden tuhaf savunma!232 izlenme
AKP’li başkan, Yavaş’a soru sormak için 59 bin TL harcadı!53 izlenme
AYM Başkanı Yargıtay'a karşı bayrak açtı: 'Kararlara uyulmamasının gerekçesi olamaz'21 izlenme
Bu gece yarısından itibaren benzinde 1,04 lira indirim bekleniyor.29 izlenme
Ümit Özdağ demir parmaklıklar arkasından seslendi: 'Beni rehin aldıran kişi' diyerek açıkladı13 izlenme
Kıyafete para yetişmiyor: Yurttaş ikinci ele mahkum!20 izlenme