Adana’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan köprünün temeli, 30 Mart 2016’da atıldı. Bahçeli’nin de temel atma törenine katıldığı köprü 215 milyon liraya ihale edildi. Köprünün, 2018 yılının Ekim ayında bitirilmesi hedeflendi. Ancak, aradan geçen 4 yılda köprünün sadece üçte biri tamamlandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir süre önce yaptığı açıklamada, önceki belediye döneminde 215 milyona yapılması planlanan köprüye 120 milyon TL harcandığını, projenin daha sonra iptal edildiğini söyledi. İnşaatı yapan firmadan projeyi yenilemesini istediklerinde 600 milyon TL’lik bir tutarla karşılaştıklarını belirten Karalar, “Biz göreve seçildikten sonra Sayın Bahçeli’nin ismini taşıyan bu köprünün tamamlanması için projeye 40 milyon TL aktardık ancak projeyi yapan firma bize tam 600 milyon TL’lik bir maliyet çıkardı” dedi.
Abdülkadir Selvi, Devlet Bahçeli’nin adını taşıyacak köprü için Erdoğan’ın devreye girdiğini ve 700 milyoın liralık bir kaynak aktarıldığını yazdı.
Selvi, “Devlet Bahçeli köprüsünün yarım kalmasına gönlü el vermeyen Erdoğan, Ulaştırma Bakanlığı’nın yapması için talimat verdi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından köprünün yapımı için ayrılan 700 milyon TL’lik kaynak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe girdi” diye yazdı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdogandanbahceliye700milyontllikjest1761783
Fiyatı durdurulamıyor! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı24 izlenme
Şehit Sözleşmeli Er Celalettin Uyanık’ın, Zap’taki mağaraya girmeden önce vasiyetini belirttiği verdiği video ortaya çıktı17 izlenme
2020 Türkiye'si: Hukukta 60'ıncı, dünya sefalet endeksinde 4'üncü, nitelikli eğitime erişimde 118'nci sırada!106 izlenme
Skandal! Tekirdağ AKP il başkanı kapı kapı dolaşıp karne dağıttı!103 izlenme
Hatay'da Asırlık Tarihi Cami Depremden Etkilenerek Yıkıldı20 izlenme
Sokak röportajında bir vatandaş: 'Karadenizliyiz Karadenizli. Ben AKP'liyim ama biz İmamoğlu'na veriyoruz yani'31 izlenme
AFAD'ın Bilişim Müdürü yakın zamana kadar Osmanlı okçusu bu arkadaşmış72 izlenme
Atatürk’ün mirası kurumlara şok fatura! Gizli ihale yine bildik şirkete gitti, maliyet üçe katlandı!92 izlenme
İsviçre “üçüncü cinsiyet” seçeneğini reddetti: Açıklamasında ise;“Toplum buna henüz hazır değil” dedi.
Yılmaz Özdil'den 'Sedat Peker' ve 'Mehmet Cengiz' açıklaması
Türkiye Hanehalkı Enflasyon Beklenti Anketi açıklandı: Enflasyonda büyük fark
Antalya'da vurgun 'dubayla' yapılmış!