Anasayfa1
22 Haziran 2026 ( 16 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan bugün de Mansur Yavaş'ı hedef aldı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Ankara Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan ifadeler kullandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AKP Ankara Teşkilat Buluşması'nda kürsüye çıktı. 

Siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 21 Mayıs tarihli 'mutlak butlan' kararının ardından CHP'de yaşanan tartışmalara göndermede bulunurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren ifadeler kullandı. 

YAVAŞ'A 'TRAFİK' ELEŞTİRİSİ 

Ankara'da büyük bir trafik sorununun oluştuğunu söyleyen Erdoğan, bu konuda Yavaş'ın geçtiğimiz yıl kullandığı ifadeleri hedef alarak şöyle konuştu:



"Bizden trafik çilesine çözüm bulmamızı bekleyen insanlarımızın karşısına ‘Ne kadar fazla yol yaparsak trafik o kadar sıkışır’ gibi absürt tezlerle çıkmadık. Bahane üretmede sergiledikleri mahareti sorunlara çözüm üretmekte gösteremediler.

YAPAY ZEKA İLE YANIT VERMİŞTİ

Yavaş, daha önce de Erdoğan'ın bu konuda kendisine yönelttiği eleştiriye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kent merkezine daha fazla yol yapmak trafiği rahatlatır mı? Bu soruyu yapay zekaya sorun. Lütfen yanıtını okuyun. Gerçeği göreceksiniz" demişti. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trafikte saldırıya uğrayan savcının hikâyesi ortaya çıktı: İki bakanın ifadesini almak isteyince kara listeye alınmış Kredisini ödemediği için takibe düşen kişi sayısı yüzde 82 arttı Altına akın akın hücum başlayınca Bursa'da bir kuyumcu "Yemin ederiz yok, 'Hiç yok', 'Olsa vallahi satacağız" yazısı astı 21 saatlik müzakerede sonuç yok: ABD masadan kalktı