1725 Aralık dosyası ile ilgili açıklamalarıyla Türkiye’nin gündemine oturan eski bakan Erdoğan Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu… Bayraktar “Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan’a gitmekten korkmam. 8 yıldır boğazımda bir düğüm var” ifadelerini kullandı.
Erdoğan Bayraktar, Gazeteci Fikret Bila’ya konuştu.
Bila, Bayraktar’la birkaç gün önce yaptığı görüşmeyi Halk TV yayınında şöyle anlattı:
* Sayın Bayraktar iki nokta üzerinde duruyor. Birincisi; ‘Benim para pulda işim yok. İmar işleri yapmışsam, yasaya aykırıysa mahkeme iptal eder’ diyor.
* Yani ‘ben rüşvet almadım. Para almadım. Aynı kefede bir insan değilim. Bu benim için çok önemli. Benim 8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Ne içersem içeyim bunu yutamıyorum, sindiremiyorum içime’ diyor.
* O nedenle bir tarafsız savcı istiyor. ‘Mutlaka bu dosya incelensin, eğer gerek görürlerse Yüce Divan’a gitmekten de korkmam’ diyor. Yani bunu bir onur meselesi haline getirdiğini ifade etti.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdoganbayraktardan1725aralikcagrisi6640994/
İBB davasında UYAP krizi! Kabul edilen iddianame ortada yok... İmamoğlu'nun avukatlarından flaş başvuru22 izlenme
AKP’li Tevfik Göksu’nun canlı yayında zor anları!85 izlenme
Kaşıkçı cinayetinde uluslararası soruşturmaya karşı çıkılmış158 izlenme
CHP’li başkan Erdoğan’a hakaretten tutuklandı!47 izlenme
Sedat Peker, Hürriyet gazetesine yapılan saldırıyı üstlendi!55 izlenme
Müjdat Gezen’den ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: "Oğlum siz bizi salak yerine mi koyuyorsunuz?"42 izlenme
Bakanlık 6 TL'ye satılan 'bayat ekmeklere' bayat diyemedi25 izlenme
İmamoğlu’ndan Yıldırım’a: Ya sen kimsin? Hangi sıfatla indirim yaptın?279 izlenme
Emekli maaşı zammı 2026 son dakika: SSK ve Bağkur için 4 farklı hesap! Hangi maaş ne kadar oranla artacak?
AKP'de 'Akın Gürlek krizi' zirve yaptı! Deniz Zeyrek, Saray'ı karıştıracak kulisi açıkladı: "Yakın gelecekte..."
Erdoğan'a bir yetki daha geliyor! Yap-İşlet-Devret projelerinde borç garantisi de verilecek!
MHP'lilerin ağzı fren tutmuyor... Bu nasıl bir benzetme?