AKP Kayseri İl Başkanlığı yemeğinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bize yan gözle bakmayacak, saldırmayı aklından bile geçirmeyecektir. Bu şartı kabul eden herkesle işbirliğine açığız." dedi.
Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları şöyle:
"İlk günkü azimle çalışıyoruz. AK Parti 7. Büyük Kongre takvimini başlattık. Başarımızda gelişmenin yenilenmenin önemine inancımız yatıyor.
"AK Parti'nin gönlü 82 milyonun tamamını içine alıyor. AK Parti'nin kapıları da ülkesine ve şehrine hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Bizim kapımız kimseye kapalı değil, gelmek istemeyen olmazsa kimseyi de zorla içeri sokmak durumunda değiliz.
"Tüm vatandaşlarımızı partimizde görev almaya davet ediyoruz. Görev alan arkadaşlarımızın önlerinde yeni kapılar da açık olmaya devam edecektir.
"Kadınlara ve gençlere seslenmek istiyorum. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların kalbini fethetmemiş bir partinin geleceği yok demektir. Gençleri de kendine çekememiş partinin geleceği meçhuldür.
"Geçtiğimiz 18 yıldaki tecrübelerimiz ışığında önümüzdeki dönemde çok sıkı çalışma ortaya koymakta kararlıyız."
"Türkiye ne kadar güçlüyse AK Parti o kadar güçlüdür. AK Parti ne kadar güçlüyse Türkiye'nin de önü o kadar açıktı."
"İmanımıza sıkı sıkıya bağlı olduğumuz sürece hiçbir fırtına bizi yıkamaz."
"Ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor. Dünyadaki çarpık sistem çatırdıyor. Bunun yer yerde sancıları yaşanıyor."
"Bölgemizde ve dünyanın pek çok yerinde onur mücadelesi vermenin bile zorluğunu yaşayan toplumlar var."
"Kimse bizim bayrağımıza, ezanımıza, toprağımıza saldırmayı aklından bile geçiremeyecektir."
"Türkiye’nin Suriye’de, Libya’da, Balkanlar'da, Afrika'da ne işi var diyenler çıkıyor. Etraflarına bir baksalar, Türkiye’nin niçin oralarda olması gerektiğini anlayacaklardır.
http://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganakpyekatilmacagrisiniyineledih17056.html
Emekli Amiral Türker Ertürk tutuklandı!15 izlenme
Bakan Yumaklı'nın 'cebimizde uçak yok' açıklaması saç baş yoldurdu36 izlenme
Aydın Denktaş vefat etti479 izlenme
KTÜ Rektörü üç kızını, iki damadını ve bir yeğenini üniversiteye öğretim görevlisi olarak yerleştirmiş!21742 izlenme
Nihat Özdemir'in önlenemez yükselişi! Limak, dünyanın en büyük 61’inci müteahhitlik şirketi oldu107 izlenme
Erdoğan söz verdi ama üç aydır işsiz olana kötü haber50 izlenme
200 TL böyle eridi45 izlenme
Validen sonra AKPli belediye başkanından da şeyhe ziyaret!41 izlenme
Oğuz Murat Aci’nin babasından Eylem Tok ve oğluna: Adaletten, benden kaçacaklarını sandılar
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi ‘Mehdi gelecek ortamı ona göre hazırlamalıyız’
Kanal İstanbul'daki büyük vurgunu madde madde anlattı!
Çift maaşlı TÜRGEV Başkanı buyurdu: İBB’nin dinci vakıflara parayı kesmesi ‘ideolojik körlük’