Malatya Battalgazi'de yapılan 2 ayrı ihaleyi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tanıdığı isim kazandı. Biri 3 milyar 245 milyon TL, diğeri ise 1 milyar 748 milyon TL olan iki ihaleyi de Kuzu İnşaat aldı.
Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, Erdoğan ailesine yakınlığı ile biliniyor.
Kuzu, 2003’te Siirt’te yenilenen seçimle milletvekili seçilen Erdoğan’a desteğini açıklamış, Siirt’te yaptırdığı iki okula da Emine Erdoğan’ın annesi Hayriye Gülbaran ve babası Cemal Gülbaran’ın isimlerini vermişti.
Şirket mart 2024’te Malatya’da 4 milyar 111 milyon TL’lik konut ihalesi almıştı.
Kanal İstanbul güzergahındaki konut ve ticaret alanı ihalesini de Kuzu Grubu 3 milyar 334 milyon TL bedelle kazandı.
Şirket Hatay’da da 4 milyar 652 milyon TL’lik konut ihalesi aldı. Adıyaman İndere Deprem konutlarını da 4 milyar 496 milyon TL bedelle şirket yapıyor.
Beykoz şehir hastanesi ihalesi de 4 milyar 185 milyon TL bedelle Kuzu’nun oldu. Grup 6 Şubat depremlerinden bu yana 26 milyar TL’lik ihale kazandı.
Kara Propaganda Devam Ediyor! Muhalefeti Yalan Afişlerle Hedef Aldılar48 izlenme
İmamoğlu Silivri'den milyonlara yapay zekâ ile seslendi: "Millet, tüm tuzakları ezip geçeceğini göstermiştir”23 izlenme
Seçimde AKP'den CHP'ye geçmişti: Denizli'de belediye tesislerinde alkol satışına onay çıktı35 izlenme
AKP'li Bülent Turan Engelliler Günü'nü 'kutladı' tepki gelince tweeti sildi41 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' liderlerinden Fırat Sarı'nın ifadesi ortaya çıktı: Hesabına gelen paralar 'motivasyon' parasıymış!31 izlenme
Cumhurbaşkanlığına 3 yeni makam aracı!62 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nu Gönderen: Yaptığımız raylı sistemlerin sahibi olmak istiyor48 izlenme
19 milyon dolarlık malzeme 1 liraya satıldı, CHP'li vekil isyan etti !3537 izlenme