CHP'li Bolu Belediyesi, 2025 yılında işçiler için geçerli olacak ücret tarifesini paylaştı.
EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 43 BİN LİRAYA YÜKSELDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, İkimiz de bütçe yönetiyoruz. Son 5 yıl içinde biz Bolu’da, kayıp kaçakları bularak, israf etmeden, adrese teslim ihale yapmadan bütçe gelirimizi büyüttük ve borçlarımızı da ciddi anlamda azalttık. Bunun sonucunda, devlet kurumlarının tüm engellemelerine ve hükümetin ‘Silkeleme’ çabalarına rağmen en düşük alan belediye çalışanımızın aylık ücretini 43.000 TL’ye (2 asgari ücret kadar) yükselttik." ifadelerini kullandı.
Öte yandan paylaşılan tabloda en yüksek işçi ücretinin ise 62 bin 500 liraya yükseltildiğine yer verildi. Ayrıca belediye işçilerinin yıl içerisinde aldıkları ikramiyelerin aylık getirisi ise ortalama 3 bin 800 lira olarak açıklandı.

'EMEKLİ MAAŞLARINI 14 BİN 500 TL DAHİ YAPAMAYADINIZ'
Siz ise aynı sürede, bu devlete uzun yıllar emek veren ve prim ödeyen emeklilerimizin maaşını 14.500 TL dahi yapamadınız. Sonuç itibarıyla biz belediye olarak çalışanlarımızı pahalılığa karşı ezdirmedik. Ekonomi bizden sorulur diyen siz ve hükümetiniz ise asgari ücretliyi ve emekliyi perişan ettiniz. Tablo ortada, sizin ekonomiyi yönetemediğiniz ve ülkeyi batırdığınız ortaya çıktı. Allah rızası için bir an önce koltuğunuzu işi bilenlere devredin.
Sözcü
Konya Selçuklu'daki binanın çökme anı ortaya çıktı70 izlenme
Adanalı emekli yurttaşlardan erken seçim talebi: "Ölmemek için çalışıyorum. Aç susuz yaşıyoruz, inşallah erken seçim olur"14 izlenme
Ek MTV skandalında son durum! AKP istediğini alamadı32 izlenme
Yörsan’a kayyum atandı!80 izlenme
Alman kanalı Erdoğan ile dalga geçti !2391 izlenme
Cumhuriyetin 100. yılında yaşatılan bu utanç bize yeter: Zeytin ağacı olmayan ülkeden zeytinyağı ithal ediyoruz!26 izlenme
Muharrem İnce, Bakan Koca’nın cevap vermediği soruyu açıkladı195 izlenme
AKP'li Alpay Özalan durmuyor! İYİ Partili vekilin ölümden döndüğü saldırıda başroldeydi; şimdi de partiye yönelik kurşunlu saldırıyı “tiyatroya” benzetti30 izlenme
Özgür Çelik: "Beklediğimiz karar reddi yönündeydi. 24 Ekim'e bir erteleme yapıldı. Bu süre içerisinde Olağanüstü İl, Olağan İl Kongresi'ni ve Olağanüstü Kurultay'ımızı gerçekleştireceğiz"
Milyonlarca emekli sıfır zam aldı: Hangi emeklinin maaşı ne kadar oldu, Özgür Erdursun tek tek hesapladı
Depremde ailesi ölen annenin hukuk mücadelesi dünya basınında
Sedat Peker, Mehmet Ağar'la ilgili flaş belgeler paylaştı! "Sizi mahvedeceğim"