Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde 3. TürkiyeAfrika Ortaklık Zirvesi kapsamında Afrikalı gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi gündemine de değinerek “Eninde sonunda biz bu enflasyonu göreve geldiğimde nasıl düşürdüysek, ta 4 puana kadar indirdik, yine indireceğiz, yine düşüreceğiz ama ben vatandaşımı, halkımı faize ezdirmeyeceğim” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan'ın bu açıklamasına tepki göstererek paylaştığı görselle birlikte şunları söyledi:
Erdoğan yine “milletimizi faize ezdirmeyeceğiz” demiş. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. TCMB faizi %19 iken Hazine %17,67’den borçlanıyordu. TCMB faizi %15 iken Hazine %22,70’den borçlanır oldu. Güya tabela faizi düşerken, millet borç faizine ezdirildi. Bunun kazananı kim?
Sabah yazarlarından halka hakaret: "Ayılar zekâ özürlüler"112 izlenme
Twitter'daki siyasi reklam yasakları kalkıyor.41 izlenme
Valilik tutanak tuttu: "Geçinemiyoruz" demek yasak!38 izlenme
İmamoğlu Silivri'den paylaştı: "Kötülük kaybedecek, iyilik kazanacak"24 izlenme
‘Suçlular nasıl serbest dolaşıyor?’ sorusunun cevabı: Türkiye, yaklaşık 350 bin mahkum ve tutuklu sayısıyla Avrupa’da lider!24 izlenme
Nişan yapılan mahallede koronavirüs vaka sayısı 81'e yükseldi!111 izlenme
Tutuklu Başkan Hasan Mutlu'dan dengeleri değiştirecek savunma! Ses kaydını ifşa etti11 izlenme
‘Silahlı şov’ herkesin gözü önünde yaşandı15 izlenme