Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hekimlere yönelik “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” sözlerinin ardından tepkiler yükselmeye devam ederken, Türkiye'nin ‘megastarı’ diye anılan ünlü şarkıcı Tarkan da bir paylaşımda bulundu.
“DEĞERLERİ BİLİNMELİDİR”
Tarkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“Hayatlarımızı emanet ettiğimiz hekimlerimize hakettikleri saygıyla yaklaşılmalı, emeklerinin karşılığı olan haklar verilmelidir. Onları ülkemizden kaçırmak büyük kayıp ve yanlış olur. Hekimler bu ülkenin başının tacıdır. Değerleri bilinmelidir. Tüm kalbimle hekimlerin yanındayım.”

KARARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Çıkardığı ‘Geççek’ şarkısıyla geçtiğimiz haftalarda gündeme oturan Tarkan, son olarak zeytin alanlarını maden sahası haline getirebilecek karara tepki göstererek, “Ülkemizin doğası olmuş rant rüyası” demişti. Tarkan, “Bu vatanın doğası, toprağı sizin malınız değildir, bu milletindir, hepimizindir. Doğamızı savunmak, korumak da bu yüzden görevimizdir” ifadelerini kullanmıştı.
9 ayda 1,7 milyon kişi takibe düştü7 izlenme
Yılmaz Özdil maden faciasının neden yaşandığını açıkladı39 izlenme
Bitki Çaylarını Kaynar Suyla Demleyenlere Uzmanlardan Uyarı!29 izlenme
Anıtkabir'de yine aynı saygısızlık! Törende 'Erdoğan' sloganları attılar13 izlenme
Her seçim öncesi doğalgaz ve petrol bulan müdürü işten attılar25 izlenme
İBB, El Kaide’nin kurucusundan vazgeçemedi!279 izlenme
Kredi kartları iptal olsa da savunma sanayi payı alınacak!26 izlenme
Yılmaz Özdil: ‘Güzel adam’ öyle bir fark atacak ki…373 izlenme
Yeşilay'da tartışmalı isimler: AKP’nin Bilim Kurulu!
Bir vatandaş daha kendisini yaktı ! RTE iktidar olmadan önce böyle konuşuyordu 'Ülkeyi bu hale mevcut hükümet getirmiştir'
Yalaka yandaşları en güzel anlatan video :)) ' Cemaatte işin içinde, ben öyle bir şey söylemedim söylemişsem yayını terk eder gazeteciliği bırakırım !'
Fatih Altaylı'dan iktidara Eylem Tok tepkisi: "Rahip Brunson’ı ABD’ye iade edenler, cinayet zanlısı kadını almak zorundadır!"