Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ikinci sevkiyatta gelecek olan 10 milyon doz aşının 6.5 milyonunun ne zaman geleceğini açıkladı.
Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, “İnaktif aşıların 10 milyon doz olan 2. sevkiyatının ilk bölümü (6.5 milyon doz) aşılar pazartesi sabahı ülkemizde olacak. Tedarik planına uygun olarak teslimatlar aşı programı aksamadan devam edecek şekilde elimize ulaşacak.” ifadelerini kullandı.
3 MİLYON DOZ GELMİŞTİ
Çinli CoronaVac firmasının ürettiği Sinovac aşıların ilk 3 milyon dozu Türkiye’ye getirilmişti. Sağlık Bakanlığı’nın sitesinden duyurduğu son rakamlara göre, 1 milyon 238 bin 343 kişiye aşı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci parti CoronaVac aşısı için Çin’den onay alındığını ve 10 milyon doz aşının bu haftasonunda Türkiye’ye ulaşabileceğini söylemişti.
https://tele1.com.tr/asidaikincisevkiyaticintarihverildi313739/
LÖSEV'den Adalet Bakanlığı'na 'çok acil' Murat Çalık çağrısı! "Bir saat bile hapiste kalmamalı, cinayetle eş değer"22 izlenme
Kıran kırana yarış: Beyoğlu Belediyesi CHP'de kaldı16 izlenme
Peynir fiyatlarına zam yolda!24 izlenme
Sedat Peker'in eşi imza kampanyasını duyurdu: Dijital tecriti durdur50 izlenme
Esenler’de 7.3 milyon liralık 3 ihale AKP’li isimlere verildi!50 izlenme
"Süper Tayfun" Saola, Çin'in Hong Kong kentini vurarak büyük tahribata yol açtı.27 izlenme
Kanal İstanbul bilim insanlarına soruldu! Montrö iddiası ne kadar gerçekçi? İşte cevaplar...138 izlenme
Kazım Karabekir’in yakınından Çevre ve Şehircilik Bakan'ına ’15 Temmuz’ çıkışı!234 izlenme
Erol Eğrek yalnız değilmiş, Çalık Holding'te çalışan 180 işçinin daha hakkı ödenmemiş
Erdoğan'a Diyarbakır ziyareti öncesi vatandaşlardan mesaj! "Gelmesin, istemiyorum. Hiçbir sözüne inanmam. Bu sene emekli yılı dedi. Emeklilerin hepsi öldü"
Türkiye'yi derinden etkileyen olayın dünyada cezası çok ağır!
AKP'li belediye başkanından Defne Samyeli'ye belden aşağı sözler