İzmir´de depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarında Emine Kavak isimli kadının çantasına ulaşıldı. Çantada yapılan incelemede, Kavak´ın borçlarının listesini yaptığı bir kağıt ve ödemek için bir miktar para ile poşete koyduğu öğrenildi.
İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremin ardından enkazlarda arama kurtarma çalışmaları ara verilmeden devam ederken, AFAD ekipleri Doğanlar Apartmanı´nın 3´ncü katında bir çanta buldu. Saat 03.30 sıralarında yıkıntılar arasından çıkartılan çantanın, yapılan incelemede Emine Kavak isimli bir kadına ait olduğu belirlendi. Çantadan çıkanlar ise polis ve AFAD ekiplerini duygulandırdı. Kavak´ın deprem öncesinde, mevcut borçlarını bir kağıda yazdığı, ödemek için de bir miktar para ile birlikte kağıdı aynı poşete koyduğu görüldü.
AFAD ekipleri, daha sonra çantayı polis ekiplerine teslim etti. Polis ekipleri içerisinde borç listesi ve bir miktar para bulunan çanta ile ilgili tutanak tutarak bölgeden ayrıldı.

https://abcgazetesi.com/enkazaltindanturkiyegercegicikti365600
Ekmek fiyatını geçti! Simit 4.5 lira53 izlenme
4 şirkete davetle 28 milyarlık ihale17 izlenme
Zam aralığı üç aydan bir aya indi!39 izlenme
TOGG'dan rekor zarar: Milli otomobil yolda kaldı!14 izlenme
İstanbul'da enflasyon nerdeyse yüzde 8026 izlenme
Fahiş fiyatlı deprem ihaleleri iptal21 izlenme
İstanbul ve Ankara için tehlike çanları çalıyor!37 izlenme
Çürük raporu alarak askerlikten kaçan Hakan Ural’ın Kanal İstanbul ve Montrö yorumu alay konusu oldu!94 izlenme
İsviçre, el sıkışmayı reddeden Müslüman çifte vatandaşlık verilmedi
Vaka sayılarının ‘endişe verici’ olduğunu söyleyen Bilim Kurulu Üyesi Prof. Özlü uyardı: Daha da yükseleceğini göreceğiz
Böyle paylaştı: #Huzurundayımatam
Şike ve yasa dışı bahis iddiaları 2 gazeteciyi rahatsız etti, canlı yayında Murat Ağırel'i ölümle tehdit ettiler!