Mahkeme, Engin Polat'a "komşularını darp etme" suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası verdi. Ancak ceza ertelendi. Eşi Dilan Polat hakkındaki dava ise düşürüldü.
Daha önce kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Polat çifti, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bu davada Engin Polat için 40 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.
Kara para davasından sonra şimdi de şiddet suçlamasıyla gündeme gelen Engin Polat'ın cezası, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle geçtiğimiz aylarda tahliye edilmesi ve yeni bir suçlamayla karşı karşıya gelmesi, sosyal medyada geniş yer buldu.
Davanın detayları ve kararın gerekçeleri henüz netlik kazanmadı. Hukuk çevreleri, kararın gerekçelerinin açıklanmasıyla birlikte davanın daha net bir şekilde değerlendirilebileceğini belirtiyor.
Sözcü
Bütçe görüşmelerinde mecliste kavga yaşandı!18 izlenme
İstanbul’a bir ihanet daha: Projeye ÇED onayı verildi32 izlenme
Suriyeliler Kahramanmaraş'ta yine ayaklandı! Çöp konteynerlerini ateşe verdiler!37 izlenme
AKP’li genç kadının zamlar hakkında verdiği cevaplar pes dedirtti! 'Bir gülüşü var bütün dünyaya bedel'58 izlenme
1 aylık hamile olan Suriyeli kadın, eşi tarafından 70 bin TL'ye satıldı34 izlenme
CHP Genel Başkan Başdanışmanı'na "Susuz çamaşır makinesi" davası!94 izlenme
REZALET! 'Keşke yunan galip gelseydi' diyen Mısıroğlu'na Türk Bayraklı tören!131 izlenme
İkramiye 4, et fiyatı 16 kat arttı! Daha ne olacaktı?17 izlenme