Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde engelli maaşı ile geçinen 63 yaşındaki Kara Gönül, yaşadığı geçim sıkıntısını anlattı.
Osmaniye'de engelli maaşı ile geçinmeye çalışan 63 yaşındaki Kara Gönül, “Bir sıcak yemek yüzüne hasret gittik. Bir güzel yemek yiyemez olduk. ‘Açlıktan kimse ölmez’ diyorlar. Ama ölüyorum, ben açım” dedi.
Gönül, şunları söyledi:
“Ben KOAH hastasıyım. 1580 lira maaş alıyorum. Bunun 600 lirasını kiraya veriyorum. 300 lira elektrik, su parasına gidiyor. Eşimden ayrıyım. Yiyecek ekmeğe muhtacım. Evimde erzağım yok. Kahvaltılığım yok. Bir kuru meyve ile… Bir et yüzü, kurbandan kurbana… Bir arkadaş verdi onu yedik. Yani çok kötü durumdayım. Bir işte çalışamıyorum, bir yere gidemiyorum. Bir sıcak yemek yüzüne hasret gittik. Bir güzel yemek yiyemez olduk. Rüyamızda görüyoruz bu yemekleri. ‘Açlıktan kimse ölmez’ diyorlar ama, ölüyorum., ben açım.”
(ANKA)
Sokak hayvanları için konulan suyu döktüler !1386 izlenme
Sabah yazarlarından halka hakaret: "Ayılar zekâ özürlüler"116 izlenme
İsrail kara harekâtına mı hazırlanıyor? Gazze sınırında sıcak saatler44 izlenme
Demokrat Parti Kurultayı'nda kavga! Adaylığı kabul edilmeyen İlay Aksoy: "Bugün bu partide darbe yapıldı, sizin AKP'den hiçbir farkınız yok"32 izlenme
AKP'li vatandaş video çekip Cumhurbaşkanı'na isyan etti: "Hep oy istedim herkesten. Şimdi bu millet beni gördüğü yerde çok kötü edecek. Şu mazotu indir"61 izlenme
Bilirkişi, Fahrettin Altun'u haksız buldu: İzinsiz yaptırdığı eklentiler imar mevzuatına aykırı56 izlenme
CHP’li 11 büyükşehir belediyesi ölüm sayısı açıkladı!70 izlenme
Başkanlık iflas etti64 izlenme