SONAR Araştırma şirketi koronavirüs döneminde en başarılı belediye başkanlarını belirlediği bir anket çalışması yaptı.
SONAR, araştırmada, salgın döneminde belediyelerin hizmetlerinin başarı oranlarının yer aldığını kaydetti. Araştırmayla ilgili “alınan yanıtların, vatandaşların Koronavirüs dönemi hizmetleriyle ilgili görüşlerinin yanı sıra, kendi belediye başkanlarıyla ilgili genel imajlarını da içerdiği gözlenmiştir” bilgisini veren SONAR, çalışma kapsamında 20 büyükşehir belediye başkanının sorgulandığını kaydetti.
BÜYÜKŞEHİRLERDE BİRİNCİ İMAMOĞLU OLDU
SONAR’ın anketinden çıkan sonuçlara göre koronavirüs salgını mücadelesinde en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP’li Ekrem İmamoğlu olarak görüldü. İmamoğlu’nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer takip etti.
Anket sonuçlarına göre büyükşehirlerde ilk 10’da 5 CHP’li, 4 AKP’li, 1 MHP’li belediye başkanı bulunuyor.
Büyükşehirler için ilk 10 şöyle:

http://www.krttv.com.tr/gundem/enbasarilibelediyebaskanlarianketineekremimamogluh42139.html
Tavşanlı’daki kömür madeninde ücretlerini ve alacaklarını alamayan işçiler iş bıraktı22 izlenme
Çanakkale Gelibolu’daki orman yangını kontrol altına alındı: Yanan alanlar dronla görüntülendi48 izlenme
Dolar, Euro ve altında BDDK fırtınası!44 izlenme
Şili Devlet Başkanı işe bisikletle gidip geliyor! Ülkenin itibarını hiç mi düşünmüyor musun?46 izlenme
Kızılay'dan skandal iddialara yanıt "Henüz denetim yapmadık ama iftira"103 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.743 yeni vaka tespit edilirken, 7 kişi hayatını kaybetti, 2.239 kişi sağlığına kavuştu!37 izlenme
Katar Emiri'nin teyzesi Kanal İstanbul'dan sonra Samsun'da! Elde kalan golf sahası Katar Emiri’nin teyzesine sunuldu!127 izlenme
AKP'li belediyeden 5 liralık zam teklifi!52 izlenme
İYİ Parti’li Çokal: Aşı skandalının peşini bırakmayacağız
İçeceklerin karşılaştırılması skandalı ortaya çıkardı: Aynı ürünün Almanya'da içinde ne var? Aynı ürünün Türkiye'de içinde ne var?
CHP kulislerinden Özarslan iddiası: "AKP ile anlaştı çünkü..."
Suriye'ye ihracat durdu, 4 bin 500 tır sınırda bekliyor