Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı (Memur) emeklilerinin maaş farklarının 25 Temmuz’da ödeneceğini duyurdu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan 2.3 milyon kişiye, toplamda yaklaşık 500 milyon lira tutarında maaş farkı yatırılacağını belirtti. Bu kapsamda aylık almakta olanlara banka ve PTT şubelerince 25 Temmuz 2019 tarihinde farkları ödenecek.
Bakan Selçuk, “SSK kapsamında gelir aylık almakta olanların aylıkları 26 Temmuz'a kadar, BağKur kapsamında gelir ve aylık almakta olanların aylıkları da ödeme günleri olan 25 ila 28 Temmuz’da zamlı ödenecek” ifadesini kullandı.
AA
Kılıçdaroğlu, kredi kartı borcu olan yurttaşlara seslendi: '28 Mayıs ağır borçlardan kurtulma ya da borç batağına saplanma referandumudur'49 izlenme
AKP'li vekil Anıtkabir'de Erdoğan sloganlarını böyle savundu17 izlenme
Binali Yıldırım'dan "Kürdistan" eleştirilerine yanıt: "Ne olmuş"80 izlenme
Erdoğan - Joe Biden görüşmesi sonrası dolar fırladı!57 izlenme
Tasarrufun denetiminden tasarruf28 izlenme
İşte AKP'nin 'Türkiye Yüzyılı'! Geçinemeyen yurttaş ek hesaba yükleniyor36 izlenme
Özkan Yalım tutuklandı24 izlenme
6 Şubat felaketinin polis anonsuna yansıyan kayıtları!46 izlenme
Epstein'in uçağının Türkiye'ye indiğini iddia etti, Bakanlığı harekete geçmeye çağırdı: “Epstein uçağı 9 kez Türkiye’ye indi, İncirlik’e gitti”
AKP'li isimden skandal sözler! 'Kuran’da yazanı bırak, Cumhurbaşkanı diyorsa haram değil'
Bahçeli'nin çıkışından sonra tecridi kaldırma adımı! Ömer Öcalan'a görüşme izni
Emekli maaşları için zam hesapları değişti