Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP'nin grup toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, İmamoğlu'na ilişkin "Türkçe okuduğunu anlama konusunda özürlü bir arkadaş" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik de konuşmalarını sürdüren Tekin, "Ben Özgür Özel’e gerçekten acıyorum. Şuursuz tartışmasını kendisi başlattı. Şuursuz kavramını kendisine iade ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yusuf Tekin'in açıklamaları şöyle oldu:
"Türkçe okuma anlama yetisi olsaydı iyi bir üniversite kazanırdı. okuduğunu anlama konusunda özürlü bir arkadaş. Ona iyi bir Türkçe kursu almasını tavsiye ederim.
Birlikte hareket ettiği terör gruplarından esinlenmiş olacak ki hukuk devletinin kurallarına meydan okuyor. Biz hukuk devletinin prensiplerine göre yaşıyoruz. Sayın Özgür Özel’in tartışmaya girme biçimi de tuhaf. Ben Özgür Özel’e gerçekten acıyorum. Şuursuz tartışmasını kendisi başlattı. Şuursuz kavramını kendisine iade ediyorum.
Şuursuzluk partisinde olan bitenden, partisinin tarihinden haberdar olamamak demektir. Laiklik tartışmasını eğer şuuru olsaydı benim başlatmadığımı görürdü. Laiklik tartışmasını kimin başlattığını görmek istiyorsa 14 Kasım bütçe komisyonundaki CHP’li milletvekillerinin şov yaparcasına yaptıkları açıklamalara benim cevap verme hakkım olduğunu ve bu hakkı verdiğimi görürdü. Haydi partisinin tarihini bilmiyor, partisinde olan biteni bilmiyor. Haberdar olmadığı için ben onu şuursuzlukla itham ediyorum. Çünkü partiniz içinde kimlerin ne konuştuğunu bilmiyorsunuz. Ona tavsiyem partisinin içindeki kendisine yönelik tartışmalara baksın."
Sözcü
İmamoğlu deprem toplantısına çağrılmadı!281 izlenme
Zehirli gıdalar Avrupa’dan döndü13 izlenme
Geri dönüşümü anlattı açığa alındı!387 izlenme
Art arda intiharlar... Uzman Çavuş'un geride bıraktığı mektup yürekleri dağladı!181 izlenme
"2671 yılından geliyorum" sözleriyle genç adam, 14 Şubat 2023 için korkunç bir olayın haberini getirdi.52 izlenme
Türkiye, Bulgaristan ve Romanya mayın anlaşması imzaladı: NATO üyesi üç Karadeniz ülkesinin hedefleri neler?26 izlenme
İstanbul, kongre şehirleri sıralamasında 12. sıraya yükseldi!28 izlenme
1 Yılda 350 Bin Araca Yetecek Kadar Batarya Üretimi Sağlayacak29 izlenme
Altan Tan planı anlattı: "Çözüm sürecinde Öcalan, devletle anlaşmıştı. Başkanlık sistemini ve Erdoğan'ı destekleyecekti, silahlar susacaktı. Bunun aksini iddia eden varsa çıksın"
Sağlık Bakanı Koca, güncel corona virüsü verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 204.610’a, can kaybı da 5.206’ya yükseldi!
Dolar satışının faturası ortaya çıktı: Merkez Bankası'nın rezervi 2,1 milyar dolar azaldı!
Savunma Bakanlığı açıkladı: Suriye’yi vurduk