Yeşil, şunları söyledi:
* Bu akşam cemevindeyiz. İnsanların çoğunluğu cemevinde barınmaktalar, Elazığ Cem Kültür Vakfı’nda. Ben öncelikle bütün ölen insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabırlar diliyorum, hastalarımıza şu an yaralılara onlara da çok acil şifalar diliyorum.
* Gördük ki Elazığ’da maalesef deprem konusunda çok yetersiz kalmışız, toplum olarak öyleyiz. Çok yerde ulaşım çok geç sağlandı. Ciddi sorunlarla karşılaştık.
* Örneğin bugün, ikinci gün oldu. Elazığ’da bu bölgelere daha bir tane yetkili bize gelmedi, durumumuzu sormadılar. Ki bizler gidip soruyoruz, araştırıyoruz.
* Oysa bize, Alevi Vakıfları Federasyonuna gelen yardımları ilk olarak biz AFAD’a ve belediyeye yönlendirdik. Çünkü acil olan ihtiyaçların bir an önce orada karşılanması lazım.
* Şimdi bizim özellikle battaniye ihtiyacımız var. Afet Müdürü Osman beyi aradım. Bize göndereceklerini söylediler ama ikinci gün oldu hâlâ gelmedi.
* Bizim burada ciddi çadıra ihtiyacımız var. Çünkü insanlar korkuyor, içeriye giremiyor, içeride yatamıyor onun için hep sokaklarda.
* Havalar çok soğuk, onun için mutlaka yetkililerden yukarı mahallelere de biraz özen göstermelerini özellikle rica ediyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/elazigdabubolgeleredahabirtaneyetkiligelmedi5588684/
ASELSAN mühendisi yurt dışında çalışma kararının gerekçelerini anlattı670 izlenme
MESEM'de çocuk ölümlerini protesto eden 16 öğrenci tutuklandı8 izlenme
İETT’nin son model otobüsleri sefere başladı61 izlenme
TL'deki değer kaybıyla birlikte Türkiye’ye turist akını: Talebin en çok arttığı ülke28 izlenme
Yapay zeka ile renklendirilmiş en net Atatürk videosu248 izlenme
Vatandaştan Bakan’a tepki: "Bu son 2 yılı nereye atacağız?"33 izlenme
AKP'li Elazığ Belediyesi'nden AKP'linin firmasına 33 ihale33 izlenme
Köprüler satılırsa vatandaş kaybeder, yandaş kazanır4 izlenme
Katil Semih Çelik’e benzetilen gencin isyanı: “Kız arkadaşıma ‘Sizi ne zaman haberlerde göreceğiz?’ diyorlar. Bana katil muamelesi yapıyorlar. İnsanları tanımadan lütfen yargılamayın”
CHP'li Emir TBMM'de bombayı patlattı: İBB Borsası iddialarındaki o avukat bakın nereden çıktı!
OPEC+'dan pandemi öncesi seviyelere dönme isteği
Akkuyu Nükleer Santrali hakkında bomba açıklamalar: Bilinmeyen hisse satışı!