İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:
Biz bu bir avuç ağzı kötü insana bu milletin ahlakıyla, vicdanıyla ders vereceğiz. İyilik kazanacak. Güler yüzlü olacağız.
Bu kötü boksörler kavga etmek istiyor. Onları ringde tek başına bırakacağız. Ondan sonra kendi başına kalacaklar ve kendileriyle kavga etmeye başlayacaklar.
Milletine güvenen Mustafa Kemal duruşu bizim ışığımızdır, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.
İstanbul ile ilgili hayallerimizi anlatın. Herkese bunu anlatın. 18 günde ne yaptığımızı anlatın. Suyu ucuzlattık. Öğrencilerimizin cebine 45 lira koyduk. Artık dini bayramlarda ücretsiz ulaşım var.
Siyasete dini asla alet etmeyin. Bu milletin vicdanı bunu kabul etmez.Bazı sözler 100 yıl geçse de unutulmaz. Örnek mi? Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Bazılarının sözleri de akşamdan sabaha değişir. Onun için kötü söz sahibine aittir. Ramazan’a uygun disiplinle çalışacağız. Herkesin inancına saygı duyan güzel yürekli insanlar olarak çalışacağız.
Disiplinli çalışırsak başarıyı elde ederiz. Ev ziyareti yapın. Sandıklarda görev almayı teşvik edin. Bu kardeşinizin selamını onlara iletin. Tartışın ama asla kavga etmeyin.
‘ASLA YILMAYACAĞIZ, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’
Alın terimize zarar verenlere, alın terimizi helal etmeyeceğiz. Biz milli birlik ve beraberliğe inanmış insanlarız. En büyük ilacımızın umut olduğuna inanan bireyler olacağız. Kendimi umut olarak görüyorum, siz de kendinizi öyle görün. Asla yılmayacağız. Çok çalışacağız. Moralimiz bozulduğunda aklımıza şu cümleyi getireceğiz: Asla vazgeçmeyeceğiz
‘GENÇLİĞİMİZİ ÇALDIR EKREM ABİ’
Davet ettiler, dün Saadet Partisi’nin iftarına gittim. 1314 yaşında bir kızımız yanıma geldi. Ağlıyor, konuşamıyor. Ağlayarak, bana “Bu ülkeye adalet gelecek mi başkanım” diye sordu. 1314 yaşındaki kızımız adalet istiyorsa, hep birlikte adalet getireceğiz bu ülkeye. Yine bir başka kardeşimiz, “Gençliğimizi çaldılar Ekrem abi” dedi. Her şey çok güzel olacak.15 yaşında bir kardeşimiz çöp dönüştürme makinesine kapılıp hayatını kaybediyor. Biz bu şehrin çocuklarının geleceğini kurtaracağız. Hep birlikte başaracağız. Yol haritamızda akıl olacak. Yol haritamızda bilim olacak, adalet olacak, ahlak olcak, sanat olacak… Gençlerimizin mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız.
‘SON BİR HAFTA SÜRPRİZLERİM OLACAK’
15 yaşında bir kardeşimiz çöp dönüştürme makinesine kapılıp hayatını kaybediyor. Biz bu şehrin çocuklarının geleceğini kurtaracağız. Hep birlikte başaracağız. Yol haritamızda akıl olacak. Yol haritamızda bilim olacak, adalet olacak, ahlak olacak, sanat olacak… Gençlerimizin mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız.Tatile gidenler dönüyor mu kontrol edelim. Son 1 hafta sürprizlerim olacak
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekremimamogluistanbulgonulluleriilebulusmasi4934737/
Esad'dan Erdoğan'a sert sözler: Erdoğan hırsızdır. Bugün de toprağı çalıyor!245 izlenme
Büyük vurgun! İBB'de, AKP dönemindeki bir yolsuzluk daha ortaya çıkarıldı!69 izlenme
'Milli Şef' İsmet İnönü 48 yıldır eserleriyle yaşıyor...49 izlenme
Süleyman Soylu dün AKP'ye 'yolsuzluğa batmış hükümet' derken, bugün AKP'li oldu !442 izlenme
CHP’li Kanko’dan ‘kaynak aktarımı’ tepkisi: "PTT Varlık Fonu'na geçmesinden beri 13 milyar lira zarar etti"28 izlenme
Diyaent, Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu'na soruşturma başlattı50 izlenme
Kılıçdaroğlu iktidara gelindiğinde yapılacak ilk işi açıkladı38 izlenme
ODTÜ’de sabah kıyımı! Belediye ekipleri kampüse sokulmadı!113 izlenme