Anasayfa1
29 Nisan 2019 ( 191 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu’ndan sonra şimdi de Mansur Yavaş’tan yemek hamlesi!


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli bir adım daha geldi. Yavaş, belediye yemekhanesindeki bürokrat ve personel ayrımını kaldırdı.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine antrikot, personele musakka yemeği verilmesi üzerine, ‘'Herkes aynı yemeği yiyecek, ayrıcalık yok'' çıkışı sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yemekhanelerdeki ‘'BürokratPersonel ayrımını'' kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanelerinde daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürlerinin kullandığı bölüm ve özel servis kaldırıldı. Yeni düzenleme ile üst düzey bürokratların yanı sıra tüm personel aynı bölümde yemek yiyecek, kimseye özel servis yapılmayacak.

Yemekhanede eski sistemde, daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürleri yemek kuyruğuna girmeden, belediye personelinden ayrı olarak özel bir bölümde yemek yiyor, özel servis elemanlarından hizmet alıyordu.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekremimamoglundansonrasimdidemansuryavastanyemekhamlesi4605250/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Bakara makara' derken bakın nereye atanıyor... İmamoğlu, AKP ve MHP'nin oylarıyla İBB Meclisinden geçen 4 kararı veto etti! Sedat Peker'in '15 Temmuz' iddiaları sonrası Emre Olur'dan dikkat çeken paylaşım! AKP'lilerin ormandaki cenneti ortaya çıktı: Kaçak yapının içinde yok yok