Sahibinden satılık gayrimenkuller arasında en çok dikkat çekenler AVM’ler oldu. İstanbul’da biri Şişli’de olmak üzere iki büyük AVM gayrimenkul danışmanlarınca satışa çıkarıldı.
AVM’lerden biri 6 katlı ve 100 bin metrekare alana sahip. Görüştüğümüz satış temsilcisi mal sahibinin gizlilik anlaşması olmadan AVM’nin yerini bildirmeyeceklerini ifade etti.
Öte yandan Şişli’de 6 katlı tek bir AVM bulunuyor. Bu bina 3 milyar 750 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Diğer yandan yine aynı lokasyonda bulunan 4 katlı 60 bin metrekarelik AVM ise 1 milyar 750 milyon TL’ye alıcısını bekliyor.
ZİYARETÇİ SAYISI BEKLENENİ KARŞILAMADI
Türkiye'de korona virüs önlemleri kapsamında alışveriş merkezleri mart ayının ikinci haftasında faaliyetlerini durdurmuştu. Mayıs ayında ise yeni kurallarla birlikte AVM’ler açılmaya başlandı.
Giriş ve çıkışlar kişilerin birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde düzenlenerek zeminde tek yönlü gidişgeliş işaretleri konuldu. Kişi sayısına da sınırlama getirildi.
ANKA'nın haberine göre, her 10 metrekareye bir kişi olacak şekilde sınırlandırılan AVM'lerden çıkan kişi sayısı kadar kişinin girişine izin verilme kararı alındı. AVM’ler bu yeni kurallarla birlikte açıldı ancak ziyaretçi sayısı bekleneni karşılamadı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/istanbulda2devavmsatisacikarildih40950.html
İmamoğlu'ndan AKP'li üyeyi utandıracak cevap! 'Kütüphanesi'ni ben yaptım, gidip bakabilirsin!'76 izlenme
Bakan Albayrak, “Döviz kuru benim için hiç önemli değil” dedi iddiası!74 izlenme
Furkan Bölükbaşı'na bir darbe de Sedat Peker'den28 izlenme
'Makam aracı' tartışmaları ile ilgili açıklama: Noktayı koydu115 izlenme
Diyanet "Emevi" dönemi gibi! Ak Partili olmayan vatandaş camiye gitmiyor!541 izlenme
Tutuklanan Sedef Kabaş’tan mesaj var!62 izlenme
AKP'de satışlar erken başladı ! 'Allah belasını versin, bana ne Reza Zarrab'dan'1124 izlenme
Eski AKP'li vatandaş isyan etti! 'Ekmek 4 lira olmuş, bazen alamıyorum, herkes ayağa kalksın'49 izlenme