AKP’nin yıllarca süren ekonomi yönetimi ile enflasyon fırladı, döviz tırmandı, alım gücü düştü. Bunun üzerine zam haberlerinin de ardı arkası kesilmedi. Bir zam haberi de ehliyet kursları için geldi.
İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, 2024 yılı için fiyatların tüm harcamalar dahil 20 bin TL’ yi bulacağını belirtti.
Halk TV’nin haberine göre, yeni zamlara ilişkin İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, “Kursiyerler sınav güzergahında 14 direksiyon dersi almak zorunda. Ayrıca her bir dersin 50 dakika olması gerekiyor. Kursiyerlerin kullandıkları araçlar yoruluyor ve normalden 3 kata yakın yakıyor. Yedek parça maliyetlerimiz arttı. Araçlarımızda 1 yılda en az 3 defa debriyaj seti değişiyor. Bu sadece basit bir örnek. Diğerlerini saydığımızda karşımızda ciddi bir maliyet duruyor. Buna kızamayız eğitim süreci içerisinde bu çok normal. Ama maliyet inanılmaz artış oluyor” dedi.
Tele1
Fatih Altaylı'dan Ferdi Zeyrek uyarısı: "Suikast ihtimali yok sayılmasın"19 izlenme
İktidar cezaevi açmaya doymuyor: Hükümlü ve tutuklu sayısı 20 ilin nüfusundan daha fazla!30 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: "Sözümüzü tuttuk" Diyarbakır Cezaevi müze olacak29 izlenme
Kuraklık Türkiye'nin tahıl ambarını vurdu!49 izlenme
Tasarruf Genelgesi'ne rağmen 'araç saltanatı' bitmiyor! Hani tasarruf edilecekti?16 izlenme
İşte Türkiye'nin işsizlik tablosu! 7 kişilik ilana 2 bin başvuru!92 izlenme
Yılmaz Özdil'in deprem paylaşımı Twitter'da olay oldu!241 izlenme
Kamuya Olan Borçların Yapılandırılması Hakkında Bilgiler Yayınlandı34 izlenme