Fizik Öğretmeni A.Ö: “Sınavlar, salgında online yapıldı. Mahalle, eş dost ve akraba baskısı oldu. Sınavdan önce İngilizce, matematik, edebiyat, fizik, kimya gibi temel derslerin branş öğretmenleri önceden ayarlandı. Farklı bilgisayarlardan, öğrencilerin yerine sınava girip, soruları çözdük. Bedavadan diploma aldılar. Çok utanıyorum.”

İngilizce Öğretmeni B.C: “En çok talep İngilizce'ye geldi. Öğrencilerin yerine sınava girdim. Sınav için 1 hafta süre verilip, on line yapılması etkiledi. Çözülen sorular ve cevaplar internetten yayıldı. Çok sayıda öğretmen sınava girdi. Tek kelime İngilizce bilmeyenler, sınıf geçti. Vicdan azabı çekiyorum. ”
Matematik Öğretmeni A.K: “Öğrenciler, açık öğretim sınavların artık hep çevrimiçi yapılmasını bekliyor. Benim gibi birçok öğretmen, bu sahtekarlığa karıştı. Alın teriyle sınavı geçen öğrencilere, bu haksızlığı yapmamalıydık. Soru bile görmeden, okul bitirdiler. MEB, çevrimiçi sınav yapmasın. ”
Sözcü
Kumpas videosuna inanan gence İmamoğlu’ndan ders gibi yanıt156 izlenme
"Atatürk'ün Meclisinde kimse İsmet Paşa'ya 'Führer' diyemez"86 izlenme
Skandal RTÜK iddiası: 1 ay boyunca yeme-içme sahneleri yasaklandı!55 izlenme
Yardımlar yol kenarına atıldı, depremzedeler uygun kıyafet aradı53 izlenme
AKP'li Metin Külünk dolar düşerken yapılan büyük vurgunu ima etti!69 izlenme
AKP'li Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan abisine silahlı karşılama !347 izlenme
Özel aracında sigara içenlere 153’er TL ceza yağdı!246 izlenme
Özgür Özel: "Krizin tek sorumlusu Erdoğan'dır!"38 izlenme
Savunması engellenmişti: İmamoğlu'nun avukatlarından reddi hakim talebi
Araç sahipleri DİKKAT! Bu gece yarısından itibaren Zam değil İNDİRİM geliyor!
İBB Başkanı İmamoğlu’nun Trabzon’daki aile mezarlığına gamalı haç provokasyonu!
Eren Erdem ifşa etti! 'Trol hesabı TÜGVA yöneticisi kullanıyor'