Edirne’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Geçtiğimiz yıl 20 TL olan 350 gram pidenin fiyatı, bu yıl 30 TL olarak belirlendi.
Ramazan ayına sayılı günler kala, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pidenin fiyatı da belli oldu. Geçtiğimiz yıl 20 TL olan pidenin bu yıl 30 TL olması için fırıncılardan kendilerine talep geldiğini belirten Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Edirne’de bu yıl 350 gram pidenin 30 TL’den satışa sunulacağını açıkladı. Cingöz, açıklanan fiyatın herkese hayırlı olmasını diledi.
Cingöz, ''Pidede günün koşullarına göre fiyat belirlendi. Türkiye genelindeki fiyatlar, 350 gram pide 30 TL, 300 gram pide 25 TL. Bizde de talep edilen fiyat 350 gram 30 TL. Bazı ilçelerde de 300 gram 25 TL olacak. Bizim verdiğimiz sade pide fiyatı olarak geçerli. Yumurtalı isteyen fırına farkını verir ve yumurtalı yaptırır'' dedi.
Nefes
AKP’li meclis üyelerinin arazi oyunu!101 izlenme
İşte yeni müfredatın detayları: Matematikte neler değişecek?42 izlenme
Kartalkaya hakkında soruşturulmasına izin verilmemişti: CHP'li Yavuzyılmaz'dan o Bakan Yardımcısı hakkında flaş iddia28 izlenme
İsrail Meclisi oturumu sirenlerle durdu, vekiller sığınaklara indi25 izlenme
Kızılay yardım SMS'lerine zam yaptı!53 izlenme
Dolar paylaşımı yapan Ayasofya İmamı Mehmet Boynukalın'a AKP'den uyarı!134 izlenme
Rize'de köylülerin nöbeti sürüyor: Ferman padişahınsa dağlar bizimdir67 izlenme
CHP’den Bakanlık ve kayyum iddiasına net dille yalanlama44 izlenme