Skandallarıyla gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, damadı ve kızının mutluluğu için adeta çırpınıyor. Erbaş’ın Düzce Çilimli’de müftü olan damadı Muhammed Likoğlu’nun hizmet süresinin yetmemesine rağmen, 1. sınıf ilçe olan İstanbul Beykoz Müftülüğü’ne atanması tartışma yaratırken, kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu da Beykoz’da vaize olarak görevlendirildi.
Likoğlu çiftine villa gibi bir lojman da tahsis edildi. Lojmanı kızı ve damadı için bizzat Başkan Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın seçtiği bildirildi.
İSTANBUL’DA KAMP KURDU
Merve Safa Likoğlu’nun atamasının ardından Damat Likoğlu’nun atamasına ilişkin detaylarda ortaya çıktı. Birinci derece ilçe olan Beykoz’a atama şartlarından birisi olan müftülükte en az altı yıl çalışma kuralı damat için uygulanmadı.
Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan haberine göre, Likoğlu, yönetmelikteki “Hizmet gereği ve ihtiyaç” maddesi uyarınca atandı. Atama öncesi Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın İstanbul’da kamp kurup, kızı ve damadı için 39 ilçe içerisinden Beykoz’u seçtiği bildirildi.
Odatv.com
Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın maaşı ortaya çıktı!35 izlenme
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali için Suudi kazığı!37 izlenme
Hangisi doğru söylüyor? Erdoğan "40 milyar dolar harcadık" Bakan Selçuk "AB finanse ediyor"96 izlenme
Zamlardan sonra düğün takıları da değişti! Damada ayçiçeği yağı ve çay taktılar!55 izlenme
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: Otobüs şoförlerinden bakana meydan dayağı!49 izlenme
Vatandaş AKP'den memnun olduğunu söyledi, emekli vatandaştan dikkat çeken bir çıkış geldi25 izlenme
Mezarlıkta Dövülerek Öldürülen Genç Kadın 5 Gün Sonra Gözlerini Açtı! İşte ilk sözler19 izlenme
Atatürk Havalimanı'nda gerçekte neler oluyor ? AKP ne yapmak istiyor ?301 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında el konulan 31 şirketin listesi ortaya çıktı: Atlıbahçe, hamburgerci...
Orman yangınlarını söndüremeyen Pakdemirli İmamoğlu'nu eleştirdi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Türkiye’deki toplam vaka sayısı 162.120’ye, vefat sayısı da 4.489’a yükseldi!
İmamoğlu’dan İstanbullulara ‘kira desteği’ müjdesi!