Bütçesiyle birçok bakanlığı kıskandıran Diyanet İşleri Başkanlığı’na 2025 yılı için ayrılan pay yüzde 41 arttı. Toplantılarını 5 yıldızlı lüks otellerde düzenleyen Diyanet’in 2025 yılı bütçesi 91 milyar 824 milyon liradan 130 milyar 119 milyon liraya yükseldi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yazışmaları, protokol ve törenleri kapsayan hizmetler için 2025 yılında 87 milyon 684 bin TL harcanacak.
VIP hac programları, yurt dışı gezileri gibi masrafları da kapsayan yolluk harcamaları ise 302 milyon 738 bin TL’den 744 milyon 805 bin TL’ye çıkacak.
Diyanet bütçesinden kar amacı gütmeyen vakıf ve derneklere 2025 yılında 505 milyon 656 bin TL aktarılması planlanıyor. Diyanet’in filosundaki 408 araca 2025 yılında 5’i otomobil biri minibüs olmak üzere 6 yeni araç daha eklenecek.
Sözcü
Sadece 630 mevsimlik işçi alınacak ÇAYKUR'a rekor başvuru!81 izlenme
Yaptığı binalar yıkılmayan müteahhit Nurettin Kayış, İskenderun Belediyesi'nde dönem dolapları anlattı49 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye ekonomi tepkisi: Kara Düzen, yıllardır ekonomimizi tüketiyor24 izlenme
Trump’un skandal mektubuna CHP’den sert tepki! "Maalesef Erdoğan bize bunu da yaşattı"243 izlenme
Erdoğan'ın tehdit ettiği Hatay'da AKP, öğrencileri hamal yaptı43 izlenme
FT: "Neo-sultan geri adım attı"54 izlenme
Mansur Yavaş'tan gizemli hazırlık 'Telefonunu bile yanına almıyor'30 izlenme
AKP'li vekilden TSK'ya milyonluk satış26 izlenme
Suriyelilerin Türkiye’deki yıllık kazancı 3 milyar 624 milyon dolar!
Memleketin son hali! Ayçiçek yağı bardakla, şeker taneyle, margarin yarım paket, bebek bezi taneyle satılıyor!
İntihar etti denilen Kuyucak Kaymakamı Kurt'un ölümünde Rabia Naz detayı ortaya çıktı!
‘Kriz yok’ diyen yöneticiye AKP’liler isyan etti!