Abdurrahman Dilipak çok konuşulacak ve uzun süre tartışılacak itiraflarda bulundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi’nin yazarlarından Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı ve bomba itiraflarda bulundu.
Dilipak bir zamanlar FETÖ terör örgütü lideri Gülen’in yanında olduğunu ifade ederek, “Aklımızı kullanıp bu oyuna gelmemeliydik ama geldik” dedi.
Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında yine dikkat çeken özeleştiride bulundu ve kendi mahallesindekilerin bir zamanlar "Gülenci" olduğunu "kullanıldığını" itiraf etti.
"Hepimizi kullandılar!" başlıklı bir yazı kaleme alan Dilipak, “Aaa, Gülen de, M. Şevket Eygi de Özel Harp tarafından kullanılmış! Kullanılmayan mı vardı ki! Yok, eğer “eleman” idi iseler o ayrı bir konu. Eygi “eleman” iddialarını şiddetle reddediyor. “Kullanılma”ya gelince, bir zamanlar herkesin “Gülenci “olması gibi, hepimiz komünizmle mücadelede “gönüllü” değil mi idik!. Mesela “Kalkancı”nın peşine takılanlar kimin peşine takılmış oluyorlardı. Dün kullanıldık, bugün hâlâ birileri birilerini kullanmaya devam ediyor, yarın da kullanacaklar gibi bu akılla gidersek. Bunun sağısolu, AlevisiSünnisi, laikiİslamcısı fark etmiyor. Şunu bir anlamamız gerekiyor: Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok, ama birlikte kazanacağımız tek bir zafer var.
FETÖ herkesi kullanmadı mı? Gezi’de kullanılmadık mı? Soğuk savaş yıllarında aynı ülkenin çocuklarını sağsol diye ayırıp, birbirine kırdırdılar. Aynı silahla sağ ve sol kahvehaneleri taradılar” ifadelerini kullandı.
https://www.siyasetcafe.com/dilipakhepsiadinaitirafettihepimizgulenciydik45353h.htm
Elektrik ihalelerinde adres yine değişmedi: Her taşın altından Limak çıkıyor!73 izlenme
Emekli maaşında büyük kandırmaca: Milyonlarca emekliyi etkileyecek47 izlenme
Bir rakı grubuna daha dev zam38 izlenme
Bomba iddia! Erdoğan TRT'de konuşmadan önce kimler dolar aldı?55 izlenme
Mehmet Görmez yıllar sonra anlattı: Diyanet'in yöneticilik teklifini tarikat lideri onay verince kabul etmiş26 izlenme
Çevre Bakanlığı asfaltı ağlatacak18 izlenme
Kütahya Simav depremini 6 gün öncesinden yine aynı isim bildi! “Kütahya’nın Simav ilçesinde 2 ayrı deprem riski var”21 izlenme
Konya’da hastaneden kaçtığı iddia edilen ailenin corona testi negatif çıktı128 izlenme
Sakarya'daki fabrika hakkında bomba iddia! 'Sigorta yapmadan işçi alıyorlardı!'
Yine KYK yurdu skandalı! Başına fayans düşen öğrenci yaralandı, arkadaşları eylem yaptı
EYT ve emekli zammına kırmızı ışık: AKP kapıları kapattı
Mahfi Eğilmez iktidarın canını sıkacak bilgileri açıkladı