Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen DilanEngin Polat çiftinin tutuklanmasına karar verilmişti.
Kanal D Haber, Polat Ailesinin 2. kez tutuklanmasına neden olan delillerin izini sürdü. Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasına dair soruşturmada hem tetikçilerin hem de Polatların Telefon Trafik Kayıtları incelendi. Aileyi yakan da işte bu oldu.

AİLEYİ 2. KEZ YAKAN DETAY
Polatların Telefon Trafik Kayıtları kayıtları, para transferleri yani arkalarında bıraktıkları izler Banu Parlak'ın iş yerine yapılan saldırıdaki aracıya götürdü.
DOSTLUK BİTTİ, KURŞUNLAR KONUŞTU
Dilan Polat ve Burcu Parlak aslında eski ortaklar. Ortaklık uzun zaman önce bozuldu, dostluk da bitti. İki isim süreç içerisinde kanlı bıçaklı oldular, hatta Parlak'ın iş yeri 1,5 ay önce 4 saat arayla 2 kez kurşunlandı. Saldırı sonrası tetikçiler dahil 5 kişi tutuklandı.

TELEFON KAYITLARI İNCELENDİ
Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlayan saldırganlar ve diğer şüpheliler mercek altına alındı. Şüphelilerin bütün banka hesapları ve telefon kayıtları incelemeye alındı. Şüpheliler ifadelerin 'para aldık' dediler, bir aracıdan bahsettiler ama azmettiriciyi tanımadıklarını söylediler.
Örgütlü suçlar savcısı Parlak'ın iş yerinin kurşunlanması olayının peşini bırakmadı. Polatlar ve saldırıyı gerçekleştirenlerin ortak noktasının aracılar olduğu tespit edildi. Hem Polatların hem tetikçilerin aynı isimle görüştüğü belirlendi. İddiaya göre aracı ile baba Sezgin Polat iletişim halindeydi. Polat ailesi ise saldırıyla ilişkili olduklarını reddettiler.
halktv.com.tr
Bilim insanı Doç. Dr. Duygu Sağ'dan büyük başarı!326 izlenme
Esenyurt’ta Fas uyruklu kaçaklar ile Türk vatandaşlarıı arasında kavga! “Elin Faslısı gelmiş Türklere kafa tutuyor. Kimse de bir şey demiyor!"25 izlenme
Kâğıt toplayıcılığı yapan küçük çocuk oyuncak dükkânını dakikalarca inceledi sonra sessizce uzaklaştı45 izlenme
Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarını yavaşlatmaya başladı: 50 baz puan artış yaparak 2008'den bu yana en yüksek faiz seviyesine geldi.32 izlenme
Ne idüğü belirsizin biri Atatürk’e iftira attı, muhabir kendini zor tuttu!44 izlenme
Türkler dolandırılıyor, Google cebini dolduruyor46 izlenme
Halil Konakçı artık gerçek niyetini saklamıyor: Şerait istemeyenleri kâfir ilan etti34 izlenme
İddia: Belediye başkanı taciz etti, AKP üstünü örttü46 izlenme
MİT, PKK'nın sözde Kamışlı komutanını etkisiz hale getirdi
Deprem yardımlarını çalan polis: "Kaybolmasın diye evime götürdüm!"
TEKNOFEST'te Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken mesaj: Ambargo sopası sallayan biz yoldan çıkmadıkça kazanamayacak
Özgür Özel, Bahçeli ve Erdoğan'ın TRT videosunu paylaştı! "Verilen söz tutulmalı"