Polat ailesini tanıyan mahalle sakinleri konuştu. Polat ailesinin yaşadığı evler havadan da görüntülendi.
“GELİN GELDİKTEN SONRA BURADA GÖRÜYORDUK”
Mahalle sakini Mercan Demirtürk, “Biz Sezgin ağabeyin elinde büyüdük. Bize ağabeylik yapıyordu. Dilan Polat’ı gelin geldikten sonra burada görüyorduk elinde kamerasıyla fotoğraf çekmeye giderken. Maddi durumları kendilerine yetecek şekildeydi. Ama buradan taşındıktan sonra ne olduğuna dair fikrimiz yok. Kapının önünde sohbet ediyorduk” dedi.

Dilan Polat’ın gelin geldiği ev. (DHA)
Demirtürk, şöyle devam etti:
“Kendilerine ait araçları vardı. Sezgin ağabey ticari taksi işiyle uğraşıyordu. Kiralık taksileri vardı. Nakliye işiyle uğraşıyordu. Öyle çok kötü durumda değillerdi. Yaklaşık 45 sene önce Sezgin ağabeyler taşındı buradan. Engin ondan da 12 sene önce taşındı. Engin Bey dış cephe kaplaması yapıyordu. Askerden geldikten sonra dış cepheyle, inşaat işiyle uğraşıyordu.”

Dilan Polat’ın anne ve babasının yaşadığı ev. (DHA)
“UYDU İŞİ YAPIYORDU, ÖYLE TANIŞTIK”
Engin Polat’ın anne ve babasının yaşadığı evde kalan kiracı ise, “Kiracıyım, burada 3 yıldır oturuyorum. Onları sizin gibi medyadan tanıyorum. Eskiden müşterimdi gelip gidiyordu. Uydu işi yapıyordu öyle tanıştık. Bizden önce kızı oturdu. Daha önce kendisi oturuyordu. Kızından sonra bize kiraya verdi. 3 bin 500 lira kira ödüyorum” diye konuştu. (DHA)
Sözcü
Konkordato kaçağı! Alacaklıları kapıya dayandı129 izlenme
Bakanlığa bağlı Marmaray 30 Ağustos'ta bile ücretli! ‘Hazımsızlık tedavi gerektiren bir rahatsızlıktır’86 izlenme
Dilovası faciası davasında 2 kamu görevlisi serbest bırakıldı: Sadece 7 gün tutuklu kaldılar22 izlenme
Kaz Dağları’ndaki maden şirketi bölgede işçi çıkarıyor84 izlenme
TSK'dan ihraç edilen teğmen Serhat Gündar yeğeninin EDOK'taki mezuniyet törenine alınmadı21 izlenme
Çiftçi borç sarmalında! Bankalara olan kredi borçlarında büyük artış!48 izlenme
Atatürk isyanı nedeniyle sürülen asker böyle karşılandı: Emirlerinizi her zaman bekleriz207 izlenme
İl Seçim Kurulu açıkladı: "İmamoğlu kazandı!"555 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı: "İki parti sıçrama yaptı, iktidar çok hızlı bir düşüş içine girecek"
Haluk Bilginer'den Atatürk isyanı: ‘Hepinizle mahkemede hesaplaşacağım’
Sözde 'Darbe'yi 5 gün önceden haber veren bu hesap kimin acaba ?
Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir’in ifadesindeki "önemli isim" çıkarıldı!