Home
05 Kasım 2018 ( 129 izlenme )
Reklamlar

Dev şirket üretimi durdurdu!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Altek Alarko'nun Kırklareli'ndeki doğalgaz kombine çevrim santralinde, ekonomik sebeplerden dolayı bir yıl elektrik üretimi yapmayacağını açıkladı.


Alarko Holding’den KAP’a yapılan açıklamada, bu durumun şirketin faaliyet sonuçları üzerinde önemli bir etkisinin olmayacağı kaydedildi.

KAP’a yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Bağlı Ortaklığımız Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret A.Ş.’ nin bilanço aktifinde yer alan Kırklareli ilinde kurulu Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı’nda ekonomik sebeplerle en az 1 yıl boyunca elektrik üretimi yapılmayacaktır. Bu durumun Şirketimizin faaliyet sonuçları üzerinde önemli bir etkisi olmayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/altekalarkoelektriksantralindeuretimidurdurdu2720234/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İnfial yaratan paylaşımı yapan kim çıktı? 6 ay önce 'Haram olduğu için bankaya yatırmıyoruz' diyen vatandaş 'Hükümet bizi çarptı, herkesi çarptı. En çok da dini bütün insan kesimi çarptı!' Cem Küçük bile ikna olmadı: "CHP iddianamesinde somut delil yok! Ceza çıkmaz" Adıyaman’da ilkeli duruşa örnek gösterilmişti: AKP’li Meclis Üyesi 1 saatte çark etti!