Gözaltına alınması esnasında emniyetteki ters kelepçeli görüntüleri kamuoyunda geniş yankı uyandıran Deniz Göktaş'ın avukatı Metin Sinan Aslan, Kısa Dalga’ya açıklamalarda bulundu.
Çok konuşulan ters kelepçe görüntüleriyle ilgili konuşan Aslan, “Kelepçenin hangi aşamada takıldığını bilmiyorum ama şunu biliyorum: Deniz emniyete girdiği zaman o sahnenin çekilmesi için, hani nasıl biz burada ışığı ayarlıyoruz vesaire gibi, Deniz’in gördüğümüz sahnesi ilk girişi değil. Deniz’e bu sahne dört beş kez yaptırılmış. “Geri gel, doğru olmadı, bir daha” gibi. Beş kez bu yaşanmış. Bu Deniz’in bize ifadesi. Bu dört beş kez üst üste çekilmiş bir prodüksiyon. O doğal bir sahne değil yani. Aşağı in, yukarı çık. Aşağı in, yukarı çık. Bir daha” iddiasında bulundu.
Aslan ayrıca bir başka iddiasında, “Biz dün savcılık ifadesine tam girerken ayaküstü Deniz onu söyledi. Gözaltına alındığı gece kıl, tırnak ve sair örnekleri alınmış. Ben şaşırdım. “Oğlum, cezai gözaltına alındığın zaman bunlar alınmaz, bir sağlık kontrolüne gider gelirsin" dedim. “Hayır abi” dedi, “Beni adli tıbba götürdüler. Benden tırnak, saç, kıl örnekleri aldılar” dedi. Uyuşturucu testi için” ifadelerini kullandı.
Sözcü
MHP Cumhur İttifakını bitirme kararı aldı!1389 izlenme
Bülent Arınç'ın damadı AKP'de kavga çıkardı! 'Haddinizi aşıyorsunuz'120 izlenme
"Yangınla değil THK ile mücadele ediliyor"36 izlenme
Kanal İstanbul’un bütün imar planları iptal edildi48 izlenme
Saraçhane’de Demokrasi Nöbeti: "Kimsenin onu görevden almasını kabul edemeyiz. Halk onu seçti. Yeter be kardeşim yeter! Gerçekten bıktık"52 izlenme
TOKİ işçileri eylemde: Devlet 2 yıldır paramızı vermiyor118 izlenme
Barış Terkoğlu yazdı: 'Erdoğan neden aday olamaz?'44 izlenme
Atatürk’ün ilk defa göreceğiniz videosu ortaya çıktı! Çarşaflı kadınlar bakın nasıl da seviyorlar Mustafa Kemal’i83 izlenme