Anasayfa1
08 Mart 2018 ( 788 izlenme )
Reklamlar

‘Dayak yiyen kadın şükretsin’ diyen Nurettin Yıldız’a şok!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'kadınlar dayak yiyorsa şükretsin' diyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız hakkında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde soruşturma başlattı. Yıldız daha önce de "6 yaşında çocukla evlenilebilir ve asansörde halvet" gibi tartışılan açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Kadınlara yönelik yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan soruşturma başlatıldı. Nurettin Yıldız’ın kadınlara yönelik, “Allah vur dediyse vardır bir hikmet” sözleri tepki çekmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımızca kadınların dövülmesine yönelik açıklamalar yapan Nurettin Yıldız hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla resen soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Özkan ARSLAN/ANKARA, (DHA)

http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/dayakyiyenkadinsukretsindiyennurettinyildizasok2274389/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu: "Bu büyük bir ihanettir, bağıra bağıra söyledik..." Seçmen listesinde doğuştan Türk vatandaşı yok! Edirne'de emekliler faturalarını herkesin gözü önünde tek tek yaktı! Kılıçdaroğlu toplumun psikolojisini de bozmuş: İşte son anket