Ağbaba, "Ve apaçık,7 Haziran sonrası yaşanan terör olaylarında paylarının sorumluluklarının olduğunu, bunlar açıklanırsa insan içine çıkamayacaklarını kastetmektedir. Yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, yüzlercesinin yaralandığı, sakat kaldığı bu olaylarda, sorumluluğu ya da ihmali olanların cezası tabii ki insan içine çıkamamakla sınırlı kalmamalıdır. Kaldı ki Davutoğlu’nun sözleri, ihmalden çok daha fazlasını akla getirmekte, kimi yetkililerin terör olaylarında bizzat sorumluluğu olma ihtimalini de düşündürmektedir" diye konuştu.
Ağbaba konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Derin AKP’de çözülme başladığını görüyoruz. 7 Haziran1 Kasım dönemi AKP’nin en karanlık dönemidir. Bu nedenle bahsedilen süreçte yaşanan tüm olayların hem güvenlik hem de siyasi boyutlarıyla aydınlatılması gerekmektedir.
Bu konuda acilen Davutoğlu’nun da bildiklerini açıklamasını bekliyoruz. Bu Ülkeye Başbakanlık etmiş bir insanın, hala 82 milyon insana karşı sorumluluğu var, bunu unutmamasını gereğini yapmasını bekliyoruz"
http://www.krttv.com.tr/gundem/davutoglununsozleriarastirilsinh12143.html
Yabancı bankalar istifayı böyle gördü26 izlenme
Tunus'ta devlet dairelerine peçe yasağı53 izlenme
'Emekliler Evi'nin önüne yapılan beton duvarlar tepki çekti16 izlenme
Ünlü ekonomistten şok Türkiye yorumu "İflasa sürükleniyorlar!"246 izlenme
Sıkı tutunun uçuyoruz: Yağda zama da zam geldi!43 izlenme
Başkent'te alışveriş tutarı "50 TL"nin altında diye 80 yaşındaki yaşlı kadın zorla servis aracından indirildi!101 izlenme
Erdoğan'ın ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı! İYİ Partili vekil açıkladı18 izlenme
Yılmaz Özdil'den Veyis Ateş'e gönderme!76 izlenme
Tepkiler çığ gibi büyüyor... 103 emekli amiralin yayınladığı 'Montrö' bildirisine soruşturma!
Yoksul hane sayısı 1 yılda 2’ye katlandı
AKP’li üst düzey yöneticiden gündemi değiştirecek sözler! 'İmamoğlu davası'na AKP’den ilk büyük itiraz
İzmir'de grev beşinci gününde: Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan flaş açıklama