Anasayfa1
06 Ocak 2019 ( 315 izlenme )
Reklamlar

Damat Albayrak'a dokunan 'yanıyor'...! Eren Erdem'e Berat Albayrak cezası!

CHP'nin tutuklu Parti Meclisi üyesi ve eski İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında Berat Albayrak'a hakaret iddiasıyla açılan davada karar verildi.



İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın şikâyeti üzerine açılan hakaret davasında Eren Erdem'in 18 bin TL tazminat cezası ödemesine hükmetti.


https://www.abcgazetesi.com/guncel/damatalbayrakadokunanyaniyorerenerdemeberatalbayrakcezasi/haber117862

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bursa'da bacağı kırılan kedi, acile gidip sıra bekledi Dolmuşçular meclisi basmıştı, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'ndan açıklama: "Halkın refahını, yaşam hakkını ve huzurunu hiçe sayan bu gruba karşı boyun eğmeyeceğiz!" Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'tan 'Katliam Yasası'na net tavır: "Hapis cezası ile karşılaşmaya razıyım" Doku ailesinin avukatı: "Gülistan'ın yeri konusunda bilgiler geliyor"