Türkiye'yi yıkan 6 Şubat depremlerinin ardından deprem konutlarının adresi AKP'li isimler olmaya devam ediyor.
Daha önce Adıyaman'da deprem konutları ihalesini 2 milyar 811 milyon TL'ye TOKİ Eski Başkan Yardımcısı ve AKP'li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'in damadı Mücahit Hamza Ekşi'nin şirketi AHES İnşaat almıştı.

MAHALLEYİ O YAPIYOR: AHES İnşaat, Türkiye'yi yıkan depremin ardından Adıyaman İli Merkez İlçesi Örenli Mahallesi'nin inşaatlarını da üstlenmişti.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 8 Mayıs 2023'te ihaleye çıkarak Kahramanmaraş 18. etap kırsal 801 deprem konutu ile 235 ahır yaptıracağını duyurdu. İhaleye iki firma geçerli teklif sundu. Aynı şirket ihaleyi Milenyum Şirketi ortaklığı ile yapacak, konutların bedeli 2 milyar 468 milyon 500 bin TL. olacak.
5 MİLYON TL BAĞIŞLAMIŞLARDI

Mehmet Özçelik
AHES İnşaat firmasının kurucusu AKP'li Mehmet Özçelik'in damadı Mücahit Hamza Ekşi. Özçelik kızı Büşra Özçelik, Mücahit Hamza Ekşi ile 2017'de dünya evine girmişti.

Mücahit Hamza Ekşi
Mücahit Hamza Ekşi aynı zamanda Eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve AKP'den milletvekili aday adayı Kadem Ekşi'nin kurucusu olduğu Ekşioğlu Vakfı'nın yönetim kurulu üyesi. Ekşi'nin babası Süleyman Ekşi Türkiye Tek Yürek kampanyasına 5 milyon TL bağışlamıştı.
Sözcü
TFF, ligden çekilen takımlar için kararını verdi18 izlenme
Fahiş elektrik faturalarına mumlu protesto!34 izlenme
Etin tadını unuttuk: Avrupa’da en az et yiyenler arasında zirvedeyiz19 izlenme
AKP'li vekil adayından vatandaşa 'Saygısız köpek, şunu aldırayım da buradan, kes sesini şerefsiz !'2071 izlenme
Akit'ten Reşid Galip'e ırkçı sözler: "Yahudi dönmesi" dediler!153 izlenme
Ankara'da şok görüntüler! PCR testleri yol kenarında bulundu51 izlenme
İddia: Harp Okulu'nda, Menzil'e yakın öğrencilere sağlık raporuyla torpil56 izlenme
1 pirzola 400 TL6 izlenme
Erdoğan Biden görüşmesi öncesi ABD'ye büyük kıyak!
Süt kutularında arapça dönemi!
Yarım ekmek kokoreçe 110 TL veren vatandaş, ülkenin iyi bir yere gittiğini iddia etti: "Yunanistan'ı 2-3 saat içinde fethederiz, Amerika sıkıntı"
Erzincan'da hastanenin kantini yoğunluktan revire çevrildi!