Türkiye'yi yıkan 6 Şubat depremlerinin ardından deprem konutlarının adresi AKP'li isimler olmaya devam ediyor.
Daha önce Adıyaman'da deprem konutları ihalesini 2 milyar 811 milyon TL'ye TOKİ Eski Başkan Yardımcısı ve AKP'li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'in damadı Mücahit Hamza Ekşi'nin şirketi AHES İnşaat almıştı.

MAHALLEYİ O YAPIYOR: AHES İnşaat, Türkiye'yi yıkan depremin ardından Adıyaman İli Merkez İlçesi Örenli Mahallesi'nin inşaatlarını da üstlenmişti.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 8 Mayıs 2023'te ihaleye çıkarak Kahramanmaraş 18. etap kırsal 801 deprem konutu ile 235 ahır yaptıracağını duyurdu. İhaleye iki firma geçerli teklif sundu. Aynı şirket ihaleyi Milenyum Şirketi ortaklığı ile yapacak, konutların bedeli 2 milyar 468 milyon 500 bin TL. olacak.
5 MİLYON TL BAĞIŞLAMIŞLARDI

Mehmet Özçelik
AHES İnşaat firmasının kurucusu AKP'li Mehmet Özçelik'in damadı Mücahit Hamza Ekşi. Özçelik kızı Büşra Özçelik, Mücahit Hamza Ekşi ile 2017'de dünya evine girmişti.

Mücahit Hamza Ekşi
Mücahit Hamza Ekşi aynı zamanda Eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve AKP'den milletvekili aday adayı Kadem Ekşi'nin kurucusu olduğu Ekşioğlu Vakfı'nın yönetim kurulu üyesi. Ekşi'nin babası Süleyman Ekşi Türkiye Tek Yürek kampanyasına 5 milyon TL bağışlamıştı.
Sözcü
AKP'lilerden alçak saldırgan Osman Sarıgün’e destek ziyareti !1557 izlenme
Bilimden uzak iktidara Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı: "Son derece sakıncalı"49 izlenme
Özgür Özel: "Kemal Bey’in böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 6 gün sonra yapılacak kurultay var. 6 gün sonra genel başkanın seçilmesini takip edecektir"23 izlenme
Maaş alamadıklarını CİMER'e şikâyet ettiği için işten kovuldu!70 izlenme
AKP'li bakanın eşinden komik savunma: 'Kilisenin akustiğini test ediyorduk!'1367 izlenme
Cezaevi nüfusunda yeni rekor18 izlenme
AKP'de 500 bin liralık rüşvet krizi! 'Alınan jipe kimin bindiğini de açıkla'151 izlenme
Başvurular bugün başlıyor! KOSGEB'den 250.000 lira faizsiz ve geri ödemesiz hibe desteği53 izlenme
1 Nisan'da 'elektrik ve doğalgaza zam geliyor' iddiası
Türkiye Libya'ya asker gönderecek mi? İşte sızan anlaşma!
FETÖ'den aranan eski komiser, saklandığı evde gizli bölmede böyle yakalandı
İBB'nin talebi reddedildi! İmamoğlu TOGG'un yanıtını paylaştı: 'Erdoğan tarafından verilen dışında ön sipariş almıyoruz'