Büyükşehir Belediyesi STK ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Müjdeci, sosyal medya hesaplarından “Alıntı” notuyla, “İslam Dinine karşı sistematik bir saldırı yapılıyor. Bu tehditlere karşı bilinçli ve dikkatli olmalıyız” paylaşımı yaptı.
Murat Müjdeci, 6 yaşındaki kızı H.G.K'yı 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirdiği iddiasıyla hakkında 18 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istenen ve tutuklanan Hiranur Vakfı Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in polisler arasında götürülen fotoğrafına ise, “Müslüman, müslümanın zor durumuna sevinmez. Müslüman, kardeşinin derdi ile dertlenir. Tüm kardeşlerimizi dua etmeye davet ediyorum. Elbet inananların imtihanı ağır olur. Rabbim temize çıkartsın, feraha kavuştursun. İslam düşmanlarını sevindirmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun” yorumu yaptı.

Yusuf Ziya Gümüşel
AKP MİTİNGİNDE FOTOĞRAFLA SAFINI AÇIKLADI
6 yaşındaki gelin davasıyla ilgili yayınlanan bir TV haberin altına, “Yalaaaan HABER” yorumu yapan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi STK ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Müjdeci, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 3 Aralık'ta Şanlıurfa'da düzenlediği mitingde çektirdiği fotoğrafı ilintileyerek, “Yerimiz de sağımız da belli. AK Parti Şanlıurfa mitingindeyiz” yorumu paylaşımı yaptı.
TEPKİ YAĞDI
Müjdeci’nin 6 yaşındaki gelin davasının zanlıları için yaptığı yorum ve dua istemesine, sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi.
Bir sosyal medya kullanıcısı, “Yani ortada 2 yıldır yargıda olan bir durum varken, ve kızın ifadeleri varken, aile bakanı da bunun tarafındayken ne İslam düşmanından bahsediyorsunuz? Ne yar ve yardımcı Allah’tan bahsediyorsunuz? Lüften dini payanda yapmayalım. Arkasına saklanmayalım. Neyse gerçek ortaya çıksın” yorumu yaptı.
Bir başka kullanıcı ise, “Müslümanın zor durumu 6 yaşındaki kıza kıza tecüvuz ettirmek mi?” şeklinde Müjdeci’ye tepkisini dile getirdi.
Sözcü
İmamoğlu’nun mitingine saldırıda gözaltına alınan uzman çavuş kovuldu29 izlenme
Torpilli ilanların sonu gelmiyor: AKP Gençlik Kolları Başkanı’na kadro30 izlenme
Yüzbinlerce öğrenci yerel seçimde oy kullanamayacak!43 izlenme
Eşinin fotoğrafını paylaştığını sandığı kişiyi tek yumrukla hastanelik etti! Mağdur yaşam mücadelesi veriyor gerçek ise bambaşka çıktı55 izlenme
15 yaşındaki kız tüm akrabalarına korona virüs bulaştırdı!108 izlenme
Depremin yıktığı Hatay'da skandal görüntüler: TOKİ inşaatı dökülüyor!53 izlenme
Sigaraya yeni zam yolda!233 izlenme
Güldür Güldür'den çok konuşulacak akaryakıt skeci!62 izlenme
AKP'li başkan kamu binasında eşine ofis açtı!
Siyaset Bilimci Sezin Öney İBB iddianamesinin çok konuşulacak detaylarını anlattı: "İddianame kendi kendini çürütüyor!"
1 milyon öğrenci heyecanla bekliyordu: LGS tercih sonuçları açıklandı
Sağlık çalışanları 'Beyaz Miting' için alandaydı: "Susmuyoruz, korkmuyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz"