Türkiye’de herhangi bir işe yerleştirilemeyen veya atanamayanların dramlarına bir yenisi daha eklendi. AKP’li Belediye Başkanı Yağcı’nın kızı gibi torpili olmayanlar ya başka meslekler yaparken can veriyor, ya da girdikleri bunalım sonucu hayata veda etmek zorunda kalıyor. Son acı haber, Artvin’den geldi.
Türkiye’de herhangi bir işe yerleştirilemeyen veya atanamayanların dramlarına bir yenisi daha eklendi. AKP’li Belediye Başkanı Yağcı’nın kızı gibi torpili olmayanlar ya başka meslekler yaparken can veriyor, ya da girdikleri bunalım sonucu hayata veda etmek zorunda kalıyor. Son acı haber, Artvin’den geldi.
Geçtiğimiz hafta ataması yapılmayan ve psikolojik bunalıma girerek yaşamına son veren Merve Çavdar'ın ardından Artvin merkeze bağlı Yanıklı köyünde ataması yapılmayan genç bir öğretmen de, orman işçiliğinde çalışırken tomruk çarpması sonucu yaşamını yitirdi. “Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum” diyen AKP’li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızının 10’uncu sıradan 1’inci sıraya gelerek Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olması ise atanamayan öğretmenlerin sebebini ortaya koyuyor.
Merve Çavdar'ın hayatına son vermesinin ardından “Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum” diyen AKP’li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızının 10’uncu sıradan 1’inci sıraya gelerek Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olması büyük tepki çekmişti. Bugün ise bir haberde Artvin'den geldi. Artvin'de atanamadığı için orman işçiliği yapan Süleyman Avcı, bir tomruğun kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Artvin'in Sesi gazetesinde yer alan habere göre Yanıklı ormanında meydana gelen olay 22 Nisan Pazar günü meydana geldi.
Artvin Çoruh Üniversitesi mezunu 25 yaşındaki öğretmen Süleyman Avcı, köyün ormanında çalışmaya başladı. Ormanda odun işiyle uğraşan Avcı, kesilen bir tomruğun kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Avcı'nın cenazesi önce Artvin Devlet Hastanesine, buradan da otopsi için Trabzon’a gönderildi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/963260/Cunku_onun__Yagci__gibi_babasi_yoktu.html
Tutuklanan Beyza Buldağ’dan mesaj var64 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara: Gece çıkanlar kendini karantinaya alsın110 izlenme
Çin'de 25 çocuğu zehirleyen anaokulu öğretmeni idam edildi36 izlenme
CHP'yi eleştirmek isteyen Hilal Kaplan'a Emine Erdoğan şoku!131 izlenme
Pasaportsuz Bulgar akını!35 izlenme
Irak'ta yıllar sonra Saddam sloganları! Elektrik kesintileri nedeniyle Basra'da sokağa inen halk: “Kanımızla canımızla seni kurtaracağız Saddam”27 izlenme
ABB operasyonunda 9 tutuklama talebi16 izlenme
'Mama bağışı' adı altında milyonlarca lirayı hesaplarına geçirmişler22 izlenme
Son Dakika: ABD enflasyonu Temmuz'da yıllık bazda yüzde 8,5 düşerek beklentilerin altında kaldı
Mersin’de topraksız tarım tesisi kuran genç üretici kapatma noktasına geldi: "Maliyetim 10 TL, teklif 2 TL"
Saray 1300 konutun elektriğini tüketiyor!
İsmail Saymaz'dan 'Cumhuriyet'i elitler kurdu' diyen şaşırmış yandaş İhsan Aktaş'a Cumhuriyet tarihi dersi !