Afyon’daki ‘Cumhurbaşkanlığı Köşesi’nde 10 cumhurbaşkanının fotoğrafı yer alırken; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına yer verilmedi.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, sosyal medya hesabından yaşanan duruma tepki tepki gösteren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ''Konuyla ilgili gereğinin yapılması için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi.

Köksal, şu ifadeleri kullandı:
“Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi'nde Cumhurbaşkanları köşesi. Ancak burada Cumhuriyetimizin kurucusu ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yok. Böyle unutturabiliriz diye düşünmüş olmalılar. Oysa daha önce bunu denemeye kalkanların nasıl tarihe gömüldüğünü unutmuşlar. Afyonkarahisar demek Kocatepe demektir. Burası kurtuluşun topraklarıdır. Buradan Atatürk sevgisini söküp atmaya böyle ucuz ve çirkin ayak oyunları yetmez. Bizde Atamızın sevgisi nesilden nesile aktarılıp her geçen gün onun kıymeti daha da çok anlaşılmaktadır. Bunu iyi bilin Atamıza yapılan bu saygısızlığı izah etmeye kalkmayın. Zira bunun izahı olmaz. Konuyla ilgili gereğinin yapılması için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum.”
1Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezinde Cumhurbaşkanları köşesi.Ancak burada Cumhuriyetimizin kurucusu ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yok.böyle unutturabiliriz diye düşünmüş olmalılar.Oysa daha önce bunu denemeye kalkanların nasıl tarihe gömüldüğünü unutmuşlar+++ pic.twitter.com/Iv25fjjCur
— BURCU KÖKSAL (@Av_Burcu03) March 1, 2022
Kürşad Zorlu, Erdoğan’ı adeta pamuklara sardı! Duyanlar 'bu kadar da olmaz' dedi28 izlenme
Gazeteci Hülya Kılınç'a yapılan büyük ayıp! İnfaz memuru yerine 'ahlak polisi' eşlik etti!57 izlenme
Erdoğan "Hepimiz aynı gemideyiz" demişti, gemi mühendisi genç böyle yanıt verdi!79 izlenme
AKP’li belediyeye 4.1 milyonluk soruşturma!61 izlenme
İmamoğlu'na en yakın isimlerdendi: Murat Ongun'un mal varlığına el konuldu39 izlenme
Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan açıklama9 izlenme
Türkiye Gazetesi yazarından skandal sözler! "Sünni olmayan kafirdir, cehenneme gider!"319 izlenme
AKP'li Erdoğan altı üniversiteye rektör atadı223 izlenme
Rektörlükten skandal mesaj: Erdoğan'ın mitingine katılın, kanıt sunun!
Döviz mevduatlarında düşüş devam ediyor. 3 yılın en düşük seviyesine indi!
Hükümet yetkilisi Süleyman Soylu'yu yalanladı! "Peker'in o iddiaları doğru..."
Arhavi’de, 'Çılgın HES' deneme üretimine geçti, dere kurudu!