Home
09 Mayıs 2025 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı'na hakarette bugün: CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı ve 3 kişi tutuklandı


İzmir'de, duvarlara AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli yazılar yazdığı iddia edilen CHP Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren ve beraberindeki 3 kişi tutuklandı.



İzmir'de polis ekipleri, gece saatlerinde 4 kişinin ilçe merkezindeki farklı noktalarda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli duvar yazıları yazıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda, CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren ve beraberindeki A.D.B, B.İ. ve İ.S. gözaltına alındı.

4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklandı.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

221 milyona köprü yaptıran kayyum 15 günlük maaşı için icraya koştu! İmamoğlu Silivri'den milyonlara yapay zekâ ile seslendi: "Millet, tüm tuzakları ezip geçeceğini göstermiştir” 9 kişinin katili üç tetikçi daha 'AİHM kriterleri' gerekçe gösterilerek serbest bırakılmış! SGK'da EYT hazırlığı: Masalar kuruldu, tablolar hazırlandı