Altın Kelebek Ödülleri'nin 49’uncusu dün akşam düzenlendi. Düzenlenen gecede ödüller sahiplerini bulurken, töreni, Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu. Törene, Davran'ın konuşması damgasını vurdu.
"Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim" diyen sunucu Davran, Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutladı. Davran, "Bu Cumhuriyet’i ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun silah arkadaşlarına borçluyuz" ifadelerini kullandı.
Davran'ın bu konuşmasının ardından salonda bulunanlar alkış tufanı yarattı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, Cem Davran'ın ödül konuşması sonrası salondaki alkışla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Saral, yaptığı paylaşımda "Bu alkışlayanlar şey değil mi, Amerika merkezli bir dizi/film platformunun Ermeni lobisinin baskısına boyun eğerek "Atatürk" dizisini yayınlamadan yayından kaldırmasına ses çıkaramayanlar! Sırf Müslüman oldukları için hemen yanı başlarında yaşanan vahşete sessiz kalıp, ancak sonucu kendine dokunmayacak kadar duruş sahibi olanlar!" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ
Suriye'ye bayramı kutlamaya gittiler!78 izlenme
ÇAYKUR zarar etmeye devam ediyor: 3 yılık toplam kaybı 1 milyar 559 milyon!53 izlenme
Süleymaniye Camii’nde restorasyonda skandal hata!173 izlenme
Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'dan gazoz savunması! 'Müslüman ülkeyiz'77 izlenme
Kremlin: 'Esad'ın Moskova'ya gelişi Putin'in kararıydı'18 izlenme
Atanmayan öğretmenler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde ses yükseltti21 izlenme
AKP'nin hayalindeki Türkiye ! Açılan yüzlerce imam hatip ve medrese eğitimiyle hedeflenen toplum işte bu !1293 izlenme
Savcılıktan Engin Polat ve diğer 3 sanığın tahliyesine jet itiraz!29 izlenme
İstanbul'da yaşayan kaçak Afgan, eğlence parkında Türk kadınlarını gizlice videoya alarak taciz etti!
İlker Ayrık: Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi yeter
Malatya’da taburcu edilip evine gönderilen koronavirüs hastası '1 saat sonra' hayatını kaybetti!
Bülent Arınç'ın o sözlerine Saray'dan tepki! "Artık bıkkınlık geldi"