Altın Kelebek Ödülleri'nin 49’uncusu dün akşam düzenlendi. Düzenlenen gecede ödüller sahiplerini bulurken, töreni, Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu. Törene, Davran'ın konuşması damgasını vurdu.
"Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim" diyen sunucu Davran, Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutladı. Davran, "Bu Cumhuriyet’i ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun silah arkadaşlarına borçluyuz" ifadelerini kullandı.
Davran'ın bu konuşmasının ardından salonda bulunanlar alkış tufanı yarattı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, Cem Davran'ın ödül konuşması sonrası salondaki alkışla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Saral, yaptığı paylaşımda "Bu alkışlayanlar şey değil mi, Amerika merkezli bir dizi/film platformunun Ermeni lobisinin baskısına boyun eğerek "Atatürk" dizisini yayınlamadan yayından kaldırmasına ses çıkaramayanlar! Sırf Müslüman oldukları için hemen yanı başlarında yaşanan vahşete sessiz kalıp, ancak sonucu kendine dokunmayacak kadar duruş sahibi olanlar!" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ
Hastaneler yetersiz, inşaatlar ilerlemiyor19 izlenme
Kerem Kınık’ın kızı, “teminat ödeyip” yurtdışı çıkış yasağını kaldırtmak istedi!27 izlenme
Z kuşağı bu dönemi kuyruklarla hatırlayacak! Beraber bekledik biz bu kuyruklarda52 izlenme
İşte Atatürk'ün daha önce yayınlanmayan 43 saniyelik görüntüsü !652 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı! İşsizler ordusuna bakın kaç kişi daha katıldı!89 izlenme
'AKP kadroları da farkında, Erdoğan bitmiştir'322 izlenme
Vali: Vaka artış hızı bu şekilde devam ederse bir müddet sonra sağlık sistemi…76 izlenme
İstanbul'a kayyum atanır mı sorusuna İmamoğlu'ndan çarpıcı yanıt: "Akıllarının ucuna bile getiremezler!"42 izlenme