Gazeteci Fatih Altaylı'nın youtube kanalında yaptığı programın ardından tutuklanmasının yankıları sürerken Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den çarpıcı bir açıklama geldi. Cübbeli Ahmet, x hesabından yaptığı açıklamada Altaylı'yı hedef alarak "Ne hikmetse, başlarına bela gelecek ve hapse girecek olanlar önce bizim caminin avlusuna işiyorlar. Ondan sonra belayı buluyorlar" dedi.
Açıklamasında Ekrem İmamoğlu'ndan Ümit Özdağ'a İsmail Saymaz'dan Barış Pehlivan'a kadar pek çok ismi hedef alan Cübbeli Ahmet şunları söyledi:
"Buna misal olarak Ali Kalkancı’yı, Çevik Bir’i, Tuncay Özkan’ı, Ebu Hanzala’yı, Ebu Haris’i, Alparslan Kuytul’u, Fatih Nurullah’ı, Adnan Oktar’ı, Merdan Yanardağ’ı, Hüsnü Mahalli’yi, Barış Pehlivan’ı, Murat Ağırel’i, Muhittin palazoğlu'nu, Ekrem İmamoğlu’nu, Ümit Özdağ'ı, İsmail Saymaz’ı sayabiliriz son halka olarak da Fatih Altaylı bu silsileye eklendi. Tabii ki bir kısmı hapse girmedi ama mezara girdi."
Kendisi sık sık Teke Tek programına çıkartan Altaylı'yı hedef alan Cübbeli sözlerini şöyle bitirdi: "Ben bu olanları kendi iyiliğime değil, onların iftira ve kötülüklerine bağlıyorum. Bir de hapse girmeyip memleketten kaçıp bir daha dönemeyen FETÖ’cüleri sayacak olursak, kıyamete kadar liste uzar. Darısı diğer müfterilerin başına gelsin."
Gerçek Gündem
CİMER'den yanıt geldi: İşte AKP'nin 18 yılda sattığı kurum ve kuruluşların tam listesi!63 izlenme
Asgari ücret zammı patrona az geldi31 izlenme
Facia otelinden sağ çıkan personel: "İnsanlar çocuklarını aşağıya atmak zorunda kaldı"49 izlenme
İBB Davası'ndan tahliye edilmişti: 44 yıllık Zabıta Müdürü Nazan Başelli mesaiye başladı24 izlenme
MSB acı haberi duyurdu! Barış Pınarı Harekâtı'nda 1 şehit70 izlenme
‘Türkiye’mizin Kahraman Kadınları’ etkinliği için 777 bin TL harcanmış!60 izlenme
Tam kapanma başladı! Yasaktan kimler muaf, nereler açık? İşte detaylar…95 izlenme
Devletin çivisi çıkmış!117 izlenme