Yıllarca İstanbul'da AKP döneminde milyarlık ihalelerle semirtilen, İBB'nin el değiştirmesiyle musluğu kapanan müteahhit Veysel Demirci, CHP lideri Özgür Özel'in Elazığ'da yaptığı konuşmaya sosyal medya hesabından saldırdı. Demirci, çocukların eşitsiz şartlarda eğitim aldığına dikkat çeken ve kantinden su alamayan öğrencilerin tuvalet musluğundan su içmek zorunda kaldığını anlatan Özel’in sözlerini çarpıttı.
Demirci, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Siyaset milletin gönlüne hitap etmeli, milletini aşağılayan sözlerle değil! Özgür Özel’in Elazığ’da sarf ettiği sözler yakışıksız, saygısız ve asla affedilemez. Kendi sözlerine sahip çıkamayan birinden ülke yönetimini nasıl beklersiniz?
Paylaşımlarına AKP’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyen Demirci, Özgür Özel’e hedef göstermeyi ihmal etmedi.
Özgür Özel, Elazığ’daki açılışta şu sözlerle ülkenin eğitimdeki adaletsizliğini gözler önüne sermişti:
Bugün Türkiye'de binlerce öğrencimiz depreme dayanıksız, bakımsız, interneti, laboratuvarı bulunmayan okullarda eğitim görüyor. Hijyen yok. Çeşmeden akan su içilemiyor. CHP’li belediyeler arıtmalı su sistemleri kurmak istiyor ama valilikler, müdürler izin vermiyor. Ne oluyor? Zil çalınca çocuklar dışarı koşuyor. Parası olan kantinden su alıyor. Garibanın çocuğu ise tuvalet çeşmesine ağzını dayıyor. Bu eşitsizliği bitirmek için iktidar olmak istiyoruz.
Sözcü
İBB Başkanı İmamoğlu: CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu'dur. Sözleri gündeme bomba gibi düştü.34 izlenme
Zeytinyağından sonra zeytin fiyatları da rekor kırdı! Tane fiyatını gören gözlerine inanamıyor20 izlenme
AKP'de seçmen telaşı başladı! Erdoğan, bakanlara bu talimatı verdi12 izlenme
Cemal Enginyurt: "İttifak olmasa da CHP aynı oyu alırdı. CHP, kendi oyunu almıştır. Herkes aklını başına alıp teşekkür etmeli, şükran duymalı"31 izlenme
Eti Gümüş’ten atılan yüzlerce işçi isyanda160 izlenme
Diyanet, Erdoğan’ın vaadini umursamadı: Personel sayısı 150 bine dayanacak34 izlenme
Deprem Bölgesi için Bakanlık'tan Uyarı: 'Eşyalarınızı Almak İçin Kesinlikle Evlere Girmeyin'42 izlenme
Sedat Peker hedef almıştı: AKP'de 'Demirören' kavgası büyüyor!64 izlenme