MilDiyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül skandal bir açıklamaya imza attı.
İmam hatip ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki çocuğu istismara maruz bıraktığı gerekçesiyle Beylikova İlçe Müftüsü İshak Yıldırım tutuklandı.
Sendika Başkanı Gül ise “İlçe Müftümüzün Yanındayız!” başlığıyla bir açıklama yayımlayarak Müftü Yıldırım'a sahip çıktı. Yurttaşların tepki göstermesinin ardından bir açıklama daha yapan Gül, "Bu paylaşıma yorum yazan yüzlerce profili inceledim: Büyük çoğunluğu LGBT savunucusu. Samimi değilsiniz. Konu Diyanet olunca kelb sürüsü gibi havlayıp saldırıyorsunuz" dedi.
Eskişehir’deki imam hatip ortaokulunda din dersine giren ilçe müftüsü İshak Yıldırım, 12 yaşındaki kız öğrenciyi istismar ettiği suçlamasıyla gözaltına alınmış ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. BirGün'ün ortaya çıkardığı olayın ardından tacizci müftü tutuklandı.
BirGün
Murat Çalık yeniden Buca Cezaevi'ne sevk edildi11 izlenme
Süleyman Soylu gazetecileri hedef aldı37 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: "Yanlış yerden bilgi alıyor ve aldatılıyor"63 izlenme
Bütçede 6 ayda dev açık!49 izlenme
TOKİ'den tarım alanına toplu konut inşaatı27 izlenme
Rus askerlerinin helikopterle Ukrayna'yı işgale başladıkları ilk hava indirmesinin görüntüleri ortaya çıktı!89 izlenme
İsrail’le ticarette liman oyunları8 izlenme
Aksaray'da 6 Afgan, 2 vatandaşın önünü kesip bıçak ve kemerle saldırdı!69 izlenme