Türkiye’nin son zamanlardaki en büyük dolandırıcılık iddialarından bir olan Çiftlik Bank davasının kilit isimlerinden Fatih Aydın'ın Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki ikinci gününde ifade işlemine geçildi. Şahsi avukatı olmayan Aydın’a İstanbul Barosundan avukat atandı.
İŞLEMİ TAMAMLANDI
İfade işlemleri kapsamında Fatih Aydın’ın kardeşi Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ifadesinde sorulan sorulara benzer sorular sorulacağı öğrenildi. Ancak Fatih Aydın'ın avukatıyla görüştükten sonra “Susma hakkımı kullanacağım” dediği öğrenildi. İfade işlemi Aydın’ın yarın Kartal’daki Anadolu Adliyesine gönderileceği belirtildi.
YENİ SORUŞTURMALAR BAŞLATILMIŞTI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çiftlik Bank’a ilişkin açılan 3 ayrı davanın yanı sıra yeni bir soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.
Soruşturmanın Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın ve kardeşi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 17 kişiye yönelik yürütüldüğü öğrenildi.
Fatih Aydın’ın üzerinde ele geçirilen SD kartın, içeriğinin tespit edilmesi için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde inceleneceği bilgisine de ulaşıldı.
TOPLAM 83 BİN 446 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Çiftlik Bank’a ilişkin açılan 3 ayrı davada, Fatih Aydın'ın toplam 25 bin 39 yıldan 83 bin 446 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
'Erdoğan, Berat Albayrak'ın üstünü çizdi'255 izlenme
Habertürk canlı yayınında gerilim! Yaşar Hacısalihoğlu ile Ersan Şen birbirine girdi, Hacısalihoğlu ağzını bozdu!90 izlenme
Atatürkçülere hakaret eden imam hakkında yeni gelişme58 izlenme
TÜİK'ten acı tablo: Dört gençten biri ne eğitimde ne istihdamda17 izlenme
Zam zam zam: Seçim sonrası zamlara bir yenisi daha eklendi!57 izlenme
Berat Albayrak'tan FETÖ hükümlüsü iş adamına teşekkür mektubu!147 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Gökçek hakkında suç duyurusu18 izlenme
AKP'nin ortağı HÜDA-PAR mitinginde ‘Dik dur eğilme Hizbullah seninle’ sloganları atıldı!38 izlenme
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan 'büyük İstanbul depremi' açıklaması! Riskli ilçeleri sıraladı, tarih verdi
Ece Üner açıklanan verilere tepki gösterdi: "En hesaplı enflasyon TÜİK'te"
Cumhurbaşkanlığı 2021 bütçesini Meclis'e sundu, 245 milyar lira açık!
6 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan babaya 'bekâret bozulmadı' gerekçesiyle beraat!