Türkiye İşçi Partisi (TİP), Bakırköy'de Çarşamba günü düzenlenen mitingde atılan sloganlar gerekçe gösterilerek, aralarında Parti Meclisi Üyesi Arzum Yalçın'ın da bulunduğu çok sayıda üye ve yöneticisinin gözaltına alındığını duyurdu.
Partinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Aralarında Parti Meclisi Üyemiz Arzum Yalçın'ın da bulunduğu çok sayıda parti üye ve yöneticimiz, Çarşamba günü Bakırköy’deki mitingde atılan sloganlar gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. İstanbul İl Örgütümüz ve parti avukatlarımız süreci takip etmektedir. Halk iradesine darbe yapmaya kalkanlar, muhalefeti cezalandırmak için suç uyduruyor. Baskılara teslim olmayacağız, yoldaşlarımız derhal serbest bırakılsın!" ifadesi kullanıldı.
Arzum Yalçın, saat 02.56'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltına alındığını duyurdu. Yalçın, "An itibariyle Çarşamba günü Bakırköy'de gerçekleşen CHP mitingine TİP Bakırköy ilçe örgütümüzle destek verdiğimiz için gözaltına alınıyorum" dedi.
Nefes
İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam34 izlenme
İzmir’de 6 bin kişilik zeybek gösterisi!119 izlenme
Bir listeye bir de TÜİK’e bak! Ekonomist Oğuz Demir: Bu bir dramdır53 izlenme
Zafer Havalimanı'na verilen yolcu garantisinde yüzde 96’lık sapma!61 izlenme
Cinsel içerikli video beğenen Ahmet Hakan'dan ilk açıklama45 izlenme
Müjdat Gezen, Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Zeydan Karalar'ı cezaevinde ziyaret etti: "Bu işin ne olduğunu iki kere yaşamış bir insan olarak üzgünüm"24 izlenme
Seçim kurnazlığı, yapanın yanına kâr kaldı37 izlenme
İmamlara “AKP’yi öv, CHP’ye çak” yasası getiriliyor!422 izlenme