Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Sel felaketinde Şanlıurfalı hemşerilerime mezar olan şehir merkezindeki Karakoyun Deresi’nin temizlenmesi, ıslah edilmesi, etrafının daraltılmaması için zamanında uyardık. Ancak uyarılarımızı dikkate almadıkları gibi güldüler, dalga geçtiler.
Geçmişte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve etrafındaki şahıslarla olan tartışmalarımızı, Karakoyun Deresi’yle ilgili uyarılarımızı, çağrılarımızı paylaşıyoruz. Gerçekten yatacak yerleri yok! Karakoyun Deresi'nin kayıp milyon dolarları nerede?”
İşte o paylaşım:


Yurt Gazetesi
İktidarın planını ABD basını duyurdu: Vergi artışı geliyor9 izlenme
İcra tehditli köprü parası tahsilatı! Özel köprü ve otoyolların zararı yine vatandaştan çıkıyor!41 izlenme
Bir fotoğrafın anlattıkları: Suriyeliler kesin dönüş mü yapıyor?17 izlenme
AKP'li belediye 24 milyon TL daha yüksek teklif veren şirketi seçmiş!53 izlenme
İmamoğlu ve Yavaş’a haciz kıskacı!34 izlenme
Atatürk büstüne saldırıda 2 tutuklama!215 izlenme
Erdoğan'ın dostları homurdanmaya başladı: "Olan en alttakilere oluyor. Bildiğimiz IMF politikaları uygulanıyor yani"24 izlenme
Çanakkale'deki yangının feci görüntüsü ortaya çıktı: Ekipler alevlerin ortasında ölümle burun buruna gelmiş!45 izlenme
Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için ortalığı karıştıracak sözler!
Hazine ve Maliye Bakanlığından vatandaşların kamuya olan borçlarının yeniden yapılandırılması imkanı
GSM şirketlerine kıyak üstüne kıyak!
Gaziantep’te depremde yıkılan evine hasarsız raporu verilen depremzede, "Bu devlete bu zamana kadar niye vergi verdik? Deprem vergileri nerede?"