Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutuklanıp görevden alınmasının ardından Beykoz Belediye Meclisi'nde Başkanvekili seçimi yapıldı.
Seçimde CHP'li Özlem Vural Gürzel, yeni belediye başkanvekili seçildi. Gürzel 18 oy alırken AK Parti'li rakibi Sadullah Hasanoğlu 13 oy aldı.
NE OLMUŞTU?
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, aralarında Köseler, belediye yetkilileri ve ihale yüklenicisi ya da teklif sahiplerinin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alınmış, "Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Veli Gümüş’ü talimatlandırarak aynı firmalara ihale verdirdiği" öne sürülen Köseler'in de aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklanmıştı.
İçişleri Bakanlığı, Köseler'in geçici tebdir olarak görevden uzaklaştırıldığını bildirmişti.
Tele1
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kadıköy'de esnaf ziyaretinde alkışlarla karşılandı29 izlenme
Asgari ücret günden güne erimeye devam ediyor: Çay, makarna, tavuk kasada kaldı!59 izlenme
Bakan açıkladı! Elazığ depreminden bir acı haber daha77 izlenme
Deprem felaketinde altıncı gün: Ölü sayısı 21 bin 848'e yükseldi39 izlenme
Anketler Cumhur İttifakı'nı titretmeye devam ediyor!50 izlenme
Zengine 180 milyar TL, çiftçiye 54 milyar TL!40 izlenme
AKP Genel Başkan Yardımcısı'na 'sahtecilik' suçlaması!618 izlenme
AKP'ye şok anket sonuçları: İktidara geldikleri oyun altına düştüler!57 izlenme
Eğitim ve Sağlığa ayrılan bütçe azaltılıp, vekillerin yemek bütçesi artırılınca, Guetamala halkı Kongre binasını ateşe verdi!
Türkiye’den Alman basınındaki 'Türklere sınır dışı' iddialarına yalanlama
Süleyman soylu ile Barış Atay fena atıştı! "Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin"
Mersin'de inşaat işçilerinin 2025 yılı için çektiği yılbaşı klibi sosyal medyada gündeme oturdu