Marmaris ilçesi İçmeler karayolu üzerindeki Armutalan Mahallesi, Siteler mevkisinin üst kısımlarındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı.
Alevler, kuru otlar ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangından korkunç görüntüler geldi.
CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan orman yangınlarına isyan ederek, "Türkiye yanıyor. Sorumlular izliyor." dedi, "MİT, Jandarma ve Emniyet uykuda mı?" diye sordu.
Twitter hesabından Marmaris'teki yangından görüntüler paylaşan CHP'li Özkan şu ifadeleri kullandı:
Türkiye yanıyor. Sorumlular izliyor. Marmaris'te yangın yerleşim yerlerine yaklaşmak üzere. Cumhurbaşkanı, Bakanlar ve Muğla Valisi THK'nın yangın söndürme uçaklarını harekete geçirmek için daha ne bekliyor? Sorumlusunuz, göreve davet ediyoruz. MİT, Jandarma ve Emniyet uykuda mı?
İşte Özkan'ın yaptığı o paylaşım:
https://www.krttv.com.tr/gundem/chpliozkanormanyanginlarinaisyanettimitjandarmah86910.html
Kars Belediyesi'ni yağmalamışlar: Halılar bile hediye edilmiş!109 izlenme
Dev Türk şirketi satıldı! Bakın kim aldı?897 izlenme
Ataol Behramoğlu’nun söyleşisi engellendi43 izlenme
Burası Afganistan: 9 yaşındaki kızı 55 yaşındaki adama sattılar!51 izlenme
Emlak Konut, Kanal İstanbul güzergahında 1.4 milyarlık arsa aldı!66 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan 12 Eylül paylaşımı: "Son sözü millet söyler"10 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat’ın kozmetik ürünleriyle ilgili şok iddia71 izlenme
Rusya, 19 ton elmayı Türkiye’ye geri gönderdi! Sebebi…356 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 26.182 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 3.61.520’ye, can kaybı da 30.316’ya yükseldi!
Giresun'da bir vatandaşı "Sizi Bankadan Arıyoruz" diyerek 100 bin lira dolandırdılar.
Hastanede arbede! Profesör hasta yakınına saldırdı!
LeMan soruşturmasında 1 tutuklama daha!