Home
08 Ağustos 2023 ( 34 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Meclis Üyesi Umut Şenol fişlerle anlattı: 23 ayda fiyatlardaki toplam artış %425'i geçiyor


İBB Meclis Üyesi CHP'li Umut Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla marketlerdeki fiyat değişimine dikkat çekti.



İBB Meclis Üyesi CHP'li Umut Şenol, bir marketin 2021 yılından bugüne fiyat değişimini gösterdiği bir paylaşım yaptı. Paylaşımında 2021'in kasım ayından bir market fişi kullanan Şenol, artışın %425 olduğunu vurguladı.

Şenol paylaşımında şunları söyledi:

2022 Kasım'da 1 sene önceki market fişiyle o anın kıyaslamasını yapmıştım.

Aynı hesabı bugün yine yapınca son 9 ayda %70 artış var. 23 aydaki toplam artış ise %425'i geçiyor. Freni boşalmış kamyon gibi Barbaros bulvarından aşağı giden bir ekonomimiz var.

CHP'li Meclis Üyesi Umut Şenol fişlerle anlattı: 23 ayda fiyatlardaki toplam artış %425'i geçiyor  Resim : 1

CHP'li Meclis Üyesi Umut Şenol fişlerle anlattı: 23 ayda fiyatlardaki toplam artış %425'i geçiyor  Resim : 2

Şenol'un 9 ay önce yaptığı paylaşımdaki fiyat değişimleri ise şöyle:

CHP'li Meclis Üyesi Umut Şenol fişlerle anlattı: 23 ayda fiyatlardaki toplam artış %425'i geçiyor  Resim : 3

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Isparta’da bedelli er ve sözleşmeli erler için yapılan yemin törenlerinde içinde 'Atatürk' geçmeyen marş çalındı CHP'li Yurter Özcan birçok ülkede 2 güne düşürülen oy kullanma süresinin perde arkasını açıkladı: "AKP ikinci tur için hiç rahat değil" Nagehan Alçı'nın Süleymaniye kıyafeti sosyal medyayı yıktı Herkese yasak, ona serbest!